Steg oksemørbraden på panden med masser af salt og peber.
På et stort stykke husholdningsfilm lægges parma-skinken
Herefter lægges hakkede champignon og oksemørbraden, der blot er steg kortvarigt.
Dette rulles sammen og "filmen" fjernes og i stedet udrulles butterdejen.
Ovenpå butterdejen lægges skinken med oksemørbraden i og det hele lukkes samt pensles med et sammenpisket æg.
Ca. 20 minutter i ovnen ved 200 grader - eller til den har en temperatur på 56 grader.
Serveres med Storgaards kartofler.
Ingredients
Directions
Steg oksemørbraden på panden med masser af salt og peber.
På et stort stykke husholdningsfilm lægges parma-skinken
Herefter lægges hakkede champignon og oksemørbraden, der blot er steg kortvarigt.
Dette rulles sammen og "filmen" fjernes og i stedet udrulles butterdejen.
Ovenpå butterdejen lægges skinken med oksemørbraden i og det hele lukkes samt pensles med et sammenpisket æg.
Ca. 20 minutter i ovnen ved 200 grader - eller til den har en temperatur på 56 grader.
Serveres med Storgaards kartofler.