Den letteste Beef wellington

BedømmelseSværhedsgradAvanceret

Antal1 portion
Forberedelse15 minTilberedning20 minSamlet tidsforbrug35 min

 1 Oksemørbrad (1 - 1,5 kg)
 1 Pakke med champignon
 Masser af god parmaskinke (ca. 12 stykker)
 1 Pakke butterdej
 1 æg

1

Steg oksemørbraden på panden med masser af salt og peber.

2

På et stort stykke husholdningsfilm lægges parma-skinken

3

Herefter lægges hakkede champignon og oksemørbraden, der blot er steg kortvarigt.

4

Dette rulles sammen og "filmen" fjernes og i stedet udrulles butterdejen.

5

Ovenpå butterdejen lægges skinken med oksemørbraden i og det hele lukkes samt pensles med et sammenpisket æg.

6

Ca. 20 minutter i ovnen ved 200 grader - eller til den har en temperatur på 56 grader.

7

Serveres med Storgaards kartofler.

Kategori

Ingredients

 1 Oksemørbrad (1 - 1,5 kg)
 1 Pakke med champignon
 Masser af god parmaskinke (ca. 12 stykker)
 1 Pakke butterdej
 1 æg

Directions

1

Steg oksemørbraden på panden med masser af salt og peber.

2

På et stort stykke husholdningsfilm lægges parma-skinken

3

Herefter lægges hakkede champignon og oksemørbraden, der blot er steg kortvarigt.

4

Dette rulles sammen og "filmen" fjernes og i stedet udrulles butterdejen.

5

Ovenpå butterdejen lægges skinken med oksemørbraden i og det hele lukkes samt pensles med et sammenpisket æg.

6

Ca. 20 minutter i ovnen ved 200 grader - eller til den har en temperatur på 56 grader.

7

Serveres med Storgaards kartofler.

Den letteste Beef wellington

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *