Først skal bunden laves... rør æggene med sukker og tilsæt herefter mel og bagepulver.
Hæld dejen ud på en bageplade - med papir på. Bag 15 minutter ved 180 grader.
Pisk æggehviderne med sukker. Afkøl kagebunden og skær den til. Læg herefter en klump Parfait-is ovenpå. Opskriften på parfait findes her på sitet - ellers kan man bare bruge almindelig købt vanilje-is.
Herefter smøres masser af "Guf" ovenpå... så det isolere isen.
Pynt "the Baked Alaska" med "Guf" og sæt dem i ovnen i 5-10 minutter. Hold øje med dem hele tiden. Is skal helst ikke løbe ud...
Pynt med hindbær...
Ingredients
Directions
Først skal bunden laves... rør æggene med sukker og tilsæt herefter mel og bagepulver.
Hæld dejen ud på en bageplade - med papir på. Bag 15 minutter ved 180 grader.
Pisk æggehviderne med sukker. Afkøl kagebunden og skær den til. Læg herefter en klump Parfait-is ovenpå. Opskriften på parfait findes her på sitet - ellers kan man bare bruge almindelig købt vanilje-is.
Herefter smøres masser af "Guf" ovenpå... så det isolere isen.
Pynt "the Baked Alaska" med "Guf" og sæt dem i ovnen i 5-10 minutter. Hold øje med dem hele tiden. Is skal helst ikke løbe ud...
Pynt med hindbær...