Baked Alaska

BedømmelseSværhedsgradAvanceret
Antal1 portion
Forberedelse20 minTilberedning40 minSamlet tidsforbrug1 time
 6 Æg
 1 dl Mel
 1 spsk Bagepulver
 10 Æggehvider
 250 gram Sukker
 Hindbær
 Parfait (opskrift findes her på sitet) eller vanilje-is
1

Først skal bunden laves... rør æggene med sukker og tilsæt herefter mel og bagepulver.

2

Hæld dejen ud på en bageplade - med papir på. Bag 15 minutter ved 180 grader.

3

Pisk æggehviderne med sukker. Afkøl kagebunden og skær den til. Læg herefter en klump Parfait-is ovenpå. Opskriften på parfait findes her på sitet - ellers kan man bare bruge almindelig købt vanilje-is.

4

Herefter smøres masser af "Guf" ovenpå... så det isolere isen.

5

Pynt "the Baked Alaska" med "Guf" og sæt dem i ovnen i 5-10 minutter. Hold øje med dem hele tiden. Is skal helst ikke løbe ud...

6

Pynt med hindbær...

Ingredients

 6 Æg
 1 dl Mel
 1 spsk Bagepulver
 10 Æggehvider
 250 gram Sukker
 Hindbær
 Parfait (opskrift findes her på sitet) eller vanilje-is

Directions

1

Først skal bunden laves... rør æggene med sukker og tilsæt herefter mel og bagepulver.

2

Hæld dejen ud på en bageplade - med papir på. Bag 15 minutter ved 180 grader.

3

Pisk æggehviderne med sukker. Afkøl kagebunden og skær den til. Læg herefter en klump Parfait-is ovenpå. Opskriften på parfait findes her på sitet - ellers kan man bare bruge almindelig købt vanilje-is.

4

Herefter smøres masser af "Guf" ovenpå... så det isolere isen.

5

Pynt "the Baked Alaska" med "Guf" og sæt dem i ovnen i 5-10 minutter. Hold øje med dem hele tiden. Is skal helst ikke løbe ud...

6

Pynt med hindbær...

Baked Alaska

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *