Blomkålsris med kylling i karry

BedømmelseSværhedsgradMiddel

Antal5 portioner
Forberedelse10 minTilberedning15 minSamlet tidsforbrug25 min

 1 Blomkål samt lidt broccoli og rød peber
 1 kg Kylling-bryst i filet
 3 Stænger blegselleri
 1 Dåse kokusmælk
 1 Dåse baby majs
 0,50 Squash
 3 Forårsløg
 Lidt thailandsk fiskesovs.

1

Kør blomkål i en foodprocessor sammen med broccoli og rød peber.

2

Smid blomkålsrisene i en skål og stil til side.

3

Steg kylling-filetterne i en stor gryde. Tilsæt herefter den snittede squash, forårsløg, rød peber, blegselleri og baby-majs. Lad det stege i et par minutter inden kokus-mælken tilsættes - og smag til med lidt thailansk fiskesovs.

4

Anret og spis denne meget sunde ret med en ske...

Ingredients

 1 Blomkål samt lidt broccoli og rød peber
 1 kg Kylling-bryst i filet
 3 Stænger blegselleri
 1 Dåse kokusmælk
 1 Dåse baby majs
 0,50 Squash
 3 Forårsløg
 Lidt thailandsk fiskesovs.

Directions

1

Kør blomkål i en foodprocessor sammen med broccoli og rød peber.

2

Smid blomkålsrisene i en skål og stil til side.

3

Steg kylling-filetterne i en stor gryde. Tilsæt herefter den snittede squash, forårsløg, rød peber, blegselleri og baby-majs. Lad det stege i et par minutter inden kokus-mælken tilsættes - og smag til med lidt thailansk fiskesovs.

4

Anret og spis denne meget sunde ret med en ske...

Blomkålsris med kylling i karry

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *