Kog broccoli i saltet vand.
Afkøl broccoli og få så meget vand som muligt ud af dem.
Blend broccolien med en citron (både saft og skal), æg, estragon, halvdelen af creme fraisen, persille, kartoffelmel - samt salt og peber.
Smør - og put evt. bagepapir - i en rugbrødsform. Herefter sættes formen i en bradepande med vand og bages 90 minutter ved 220 grader.
Imens laves en krydderurte-dressing med krydderurterne og halvdelen af creme frasen.
Smid lidt røget laks ovenpå broccoli-paten og anret med salat over dressingen.
Ingredients
Directions
Kog broccoli i saltet vand.
Afkøl broccoli og få så meget vand som muligt ud af dem.
Blend broccolien med en citron (både saft og skal), æg, estragon, halvdelen af creme fraisen, persille, kartoffelmel - samt salt og peber.
Smør - og put evt. bagepapir - i en rugbrødsform. Herefter sættes formen i en bradepande med vand og bages 90 minutter ved 220 grader.
Imens laves en krydderurte-dressing med krydderurterne og halvdelen af creme frasen.
Smid lidt røget laks ovenpå broccoli-paten og anret med salat over dressingen.