Print Options:

Broccoli – pate med laks

Antal4 portioner

 1 kg Broccoli
 1 Bundt persille og Estragon
 1 løg
 5 dl Creme Fraise
 6 æg
 1 spsk Kartoffel-mel
 Krydderurter som persille, dild, estragon osv.
 300 gram Røget laks
 2 Citroner
1

Kog broccoli i saltet vand.

2

Afkøl broccoli og få så meget vand som muligt ud af dem.

3

Blend broccolien med en citron (både saft og skal), æg, estragon, halvdelen af creme fraisen, persille, kartoffelmel - samt salt og peber.

4

Smør - og put evt. bagepapir - i en rugbrødsform. Herefter sættes formen i en bradepande med vand og bages 90 minutter ved 220 grader.

5

Imens laves en krydderurte-dressing med krydderurterne og halvdelen af creme frasen.

6

Smid lidt røget laks ovenpå broccoli-paten og anret med salat over dressingen.

Nutrition Facts

Portioner 4