Carpaccio vulcano

BedømmelseSværhedsgradLet

Lækker forret

Antal1 portion
Forberedelse5 minTilberedning10 minSamlet tidsforbrug15 min

 1 pose frisk rucula
 1 pose pinjekærner
 70100 gram bresaola eller carpaccio
 2 dl parmesan skåret i flager
 2 spsk olivenolje
 12 spsk balsamico crema
 ½ spsk frisk sortkværnet peber
 5 spsk semydried tomater

1

Skyl og tør rucola salaten, inden ligges på et fad, formet som en vulkan.

2

Dæk salaten med bresaola eller carpaccio og kværn frisk peber ud over.

3

Fordel balsamico crema udover bresaola eller carpaccio, inden parmesanen fordeles udover.

4

Til sidst fordeles olie udover retten, de semitørrede tomater og til sidst toppes retten med pinjekærner.

Ingredients

 1 pose frisk rucula
 1 pose pinjekærner
 70100 gram bresaola eller carpaccio
 2 dl parmesan skåret i flager
 2 spsk olivenolje
 12 spsk balsamico crema
 ½ spsk frisk sortkværnet peber
 5 spsk semydried tomater

Directions

1

Skyl og tør rucola salaten, inden ligges på et fad, formet som en vulkan.

2

Dæk salaten med bresaola eller carpaccio og kværn frisk peber ud over.

3

Fordel balsamico crema udover bresaola eller carpaccio, inden parmesanen fordeles udover.

4

Til sidst fordeles olie udover retten, de semitørrede tomater og til sidst toppes retten med pinjekærner.

Carpaccio vulcano

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *