600 gram Kylling-bryst
1 Pakke brødcroutoner
1 Romaine - salat
2 Hvidløg
3 Ansjoser
50 gram Parmasan
100 gram Creme Fraise
0,50 Citron
1
Steg kyllingen og skær herefter i mundrette størrelse.
2
Imens laves en dressing ved at brende ansjoser, creme fraise, halvdelen af parmasanen samt skæld og saft fra citron.
3
Lav salaten klar og anret det hele med købte brødcroutoner - hvis du ikke selv steger noget gammelt brød.
KategoriFrokost, Klassikere, Salat, Slankemad
Ingredients
600 gram Kylling-bryst
1 Pakke brødcroutoner
1 Romaine - salat
2 Hvidløg
3 Ansjoser
50 gram Parmasan
100 gram Creme Fraise
0,50 Citron
Directions
1
Steg kyllingen og skær herefter i mundrette størrelse.
2
Imens laves en dressing ved at brende ansjoser, creme fraise, halvdelen af parmasanen samt skæld og saft fra citron.
3
Lav salaten klar og anret det hele med købte brødcroutoner - hvis du ikke selv steger noget gammelt brød.