Maltesers cheesecake med Orio

Kategori, , , SværhedsgradMiddel
Antal6 portioner
Forberedelse20 minTilberedning2 timerSamlet tidsforbrug2 timer 20 min
 200 gram Orio med ckololade
 100 gram Smør
 400 gram Natural smøreost
 5 dl Piskefløde
 Lidt revet citron...
 3 Blade husblas
1

Blend Orio-kikserne fint og bland det med det smeltede smør

2

Læg i det i bunden af kageform - ovenpå bagepapir - og stik det i køleskabet i 30 minutter.

3

Husblas smeltes i kold vand og imens piskes fløden. Dette blandes og osten tilsættes sammen med citronen.

4

Smid oste-blandingen ovenpå kiksebunden og stik den så længe som muligt i køleskabet - gerne flere timer, så den kan sætte sig.

Ingredients

 200 gram Orio med ckololade
 100 gram Smør
 400 gram Natural smøreost
 5 dl Piskefløde
 Lidt revet citron...
 3 Blade husblas

Directions

1

Blend Orio-kikserne fint og bland det med det smeltede smør

2

Læg i det i bunden af kageform - ovenpå bagepapir - og stik det i køleskabet i 30 minutter.

3

Husblas smeltes i kold vand og imens piskes fløden. Dette blandes og osten tilsættes sammen med citronen.

4

Smid oste-blandingen ovenpå kiksebunden og stik den så længe som muligt i køleskabet - gerne flere timer, så den kan sætte sig.

Maltesers cheesecake med Orio

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *