Hak dadlerne groft. Blend mandlerne og pecannødder meget fint.
Tilsæt kanel, hakket chokolade, vanilie. Bland det godt sammen. Tilsæt til sidst æggene.
Fordel blandingen i muffinsforme – gerne i papirmuffinsforme og dernæst i de hårde så de holder formen. Mas blandingen ud til siderne så det bliver til små skåle. Sættes i ovnen på 170 grader i ca. 15-25 min.
FYLD:
Kan variere efter behov. Vaniliecreme.
Cremefraiche eller skyr med vanilie
Bær efter årstiden: blåbær, hindbær, jordbær.
PYNT:
Mynteblade.
Mynte
70% Chokolade
Ingredients
Directions
Hak dadlerne groft. Blend mandlerne og pecannødder meget fint.
Tilsæt kanel, hakket chokolade, vanilie. Bland det godt sammen. Tilsæt til sidst æggene.
Fordel blandingen i muffinsforme – gerne i papirmuffinsforme og dernæst i de hårde så de holder formen. Mas blandingen ud til siderne så det bliver til små skåle. Sættes i ovnen på 170 grader i ca. 15-25 min.
FYLD:
Kan variere efter behov. Vaniliecreme.
Cremefraiche eller skyr med vanilie
Bær efter årstiden: blåbær, hindbær, jordbær.
PYNT:
Mynteblade.
Mynte
70% Chokolade