Dadelskåle med sommerens bær

Kategori, , SværhedsgradMiddel
Antal1 portion
Forberedelse20 minTilberedning20 minSamlet tidsforbrug40 min
 2 æg
 20 Dadler
 100 gram Mandler
 100 gram Pecannødder
 1,50 spsk Kakaopulver
 25 gram Mynte
 0,50 spsk Vaniliepulver
 1 tsk Kardemomme
1

Hak dadlerne groft. Blend mandlerne og pecannødder meget fint.
Tilsæt kanel, hakket chokolade, vanilie. Bland det godt sammen. Tilsæt til sidst æggene.

2

Fordel blandingen i muffinsforme – gerne i papirmuffinsforme og dernæst i de hårde så de holder formen. Mas blandingen ud til siderne så det bliver til små skåle. Sættes i ovnen på 170 grader i ca. 15-25 min.

3

FYLD:
Kan variere efter behov. Vaniliecreme.
Cremefraiche eller skyr med vanilie
Bær efter årstiden: blåbær, hindbær, jordbær.

PYNT:
Mynteblade.
Mynte
70% Chokolade

Ingredients

 2 æg
 20 Dadler
 100 gram Mandler
 100 gram Pecannødder
 1,50 spsk Kakaopulver
 25 gram Mynte
 0,50 spsk Vaniliepulver
 1 tsk Kardemomme

Directions

1

Hak dadlerne groft. Blend mandlerne og pecannødder meget fint.
Tilsæt kanel, hakket chokolade, vanilie. Bland det godt sammen. Tilsæt til sidst æggene.

2

Fordel blandingen i muffinsforme – gerne i papirmuffinsforme og dernæst i de hårde så de holder formen. Mas blandingen ud til siderne så det bliver til små skåle. Sættes i ovnen på 170 grader i ca. 15-25 min.

3

FYLD:
Kan variere efter behov. Vaniliecreme.
Cremefraiche eller skyr med vanilie
Bær efter årstiden: blåbær, hindbær, jordbær.

PYNT:
Mynteblade.
Mynte
70% Chokolade

Dadelskåle med sommerens bær

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *