Dansk pølseret ( Skrald)

BedømmelseSværhedsgradLet

Let og nemt til børnene.

Antal1 portion
Forberedelse10 minTilberedning10 minSamlet tidsforbrug20 min
 68 Pølser
 300 gram Pasta
 4 spsk Smør
 45 spsk Mel
 45 dl Mælk
 Salt og peber
1

Skør pølserne op i små stykker. Kog pasta.
Lav den hvide sauce, hvor du smelter smør i en gryde, tilsætter mel og derefter mælk under omrøring. Tilsæt salt og peber efter smag.

2

Pølserne ristes på panden.
Derefter tilsættes pasta på panden og den hvide sauce tilsættes.

3

Det hele røres sammen og retten er klar til servering.

4

Retten kan serveres med ketchup.

Kategori

Ingredients

 68 Pølser
 300 gram Pasta
 4 spsk Smør
 45 spsk Mel
 45 dl Mælk
 Salt og peber

Directions

1

Skør pølserne op i små stykker. Kog pasta.
Lav den hvide sauce, hvor du smelter smør i en gryde, tilsætter mel og derefter mælk under omrøring. Tilsæt salt og peber efter smag.

2

Pølserne ristes på panden.
Derefter tilsættes pasta på panden og den hvide sauce tilsættes.

3

Det hele røres sammen og retten er klar til servering.

4

Retten kan serveres med ketchup.

Dansk pølseret ( Skrald)

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *