600 gram Svinekød i tern
200 gram Bacon
2 Forårsløg
Paprika/Karry/Timian
1 Dåse tomatpure
2 dl Fløde
100 gram Creme Fraise
200 gram Champignon
1
Svits forårsløg og champignoner - tilsæt herefter krydderier.
2
Svinekødet tilsættes og lad det simre i 10 minutter
3
Herefter tilsættes tomat og fløde... og lad det koge i 10 minutter mere.
4
Server med kartoffelmos eller ris.
Ingredients
600 gram Svinekød i tern
200 gram Bacon
2 Forårsløg
Paprika/Karry/Timian
1 Dåse tomatpure
2 dl Fløde
100 gram Creme Fraise
200 gram Champignon
Directions
1
Svits forårsløg og champignoner - tilsæt herefter krydderier.
2
Svinekødet tilsættes og lad det simre i 10 minutter
3
Herefter tilsættes tomat og fløde... og lad det koge i 10 minutter mere.
4
Server med kartoffelmos eller ris.