Efterårs-gryde

KategoriSværhedsgradLet
Antal4 portioner
Forberedelse10 minTilberedning20 minSamlet tidsforbrug30 min
 600 gram Svinekød i tern
 200 gram Bacon
 2 Forårsløg
 Paprika/Karry/Timian
 1 Dåse tomatpure
 2 dl Fløde
 100 gram Creme Fraise
 200 gram Champignon
1

Svits forårsløg og champignoner - tilsæt herefter krydderier.

2

Svinekødet tilsættes og lad det simre i 10 minutter

3

Herefter tilsættes tomat og fløde... og lad det koge i 10 minutter mere.

4

Server med kartoffelmos eller ris.

Ingredients

 600 gram Svinekød i tern
 200 gram Bacon
 2 Forårsløg
 Paprika/Karry/Timian
 1 Dåse tomatpure
 2 dl Fløde
 100 gram Creme Fraise
 200 gram Champignon

Directions

1

Svits forårsløg og champignoner - tilsæt herefter krydderier.

2

Svinekødet tilsættes og lad det simre i 10 minutter

3

Herefter tilsættes tomat og fløde... og lad det koge i 10 minutter mere.

4

Server med kartoffelmos eller ris.

Efterårs-gryde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *