Smelt smøret i en gryde - sammen med 1/2 liter vand.
Blandt melet i gryden og rør godt til dejen bliver glat.
Tilsæt herefter æggene - et af gangen.
Smid dejen i en sprøjtepose.
Prøv at lave fastelavnsbollerne / vandbakkelserne så høje som muligt. Bag 15 min. ved 200 grader - uden at åbne ovnen.
Pisk fløde stiv. Tilsæt flormelis og de fleste hindbær (glem lidt til pynt) - og kom indholdet i en sprøjtepose.
Del fastelavnsbollerne / vandbakkelserne på midten og kom hindbærskummen i midten og lav en klat på toppen og pynt med et hindbær
Ingredients
Directions
Smelt smøret i en gryde - sammen med 1/2 liter vand.
Blandt melet i gryden og rør godt til dejen bliver glat.
Tilsæt herefter æggene - et af gangen.
Smid dejen i en sprøjtepose.
Prøv at lave fastelavnsbollerne / vandbakkelserne så høje som muligt. Bag 15 min. ved 200 grader - uden at åbne ovnen.
Pisk fløde stiv. Tilsæt flormelis og de fleste hindbær (glem lidt til pynt) - og kom indholdet i en sprøjtepose.
Del fastelavnsbollerne / vandbakkelserne på midten og kom hindbærskummen i midten og lav en klat på toppen og pynt med et hindbær