Fastelavnsboller / vandbakkelser med hindbær

BedømmelseSværhedsgradMiddel

Antal8 portioner
Forberedelse20 minTilberedning15 minSamlet tidsforbrug35 min

 250 gram Smør
 300 gram Mel
 8 Æg
 5 dl Fløde
 2 tsk Flormelis
 2 bakker hindbær
 2 Sprøjteposer

1

Smelt smøret i en gryde - sammen med 1/2 liter vand.

2

Blandt melet i gryden og rør godt til dejen bliver glat.

3

Tilsæt herefter æggene - et af gangen.

4

Smid dejen i en sprøjtepose.

5

Prøv at lave fastelavnsbollerne / vandbakkelserne så høje som muligt. Bag 15 min. ved 200 grader - uden at åbne ovnen.

6

Pisk fløde stiv. Tilsæt flormelis og de fleste hindbær (glem lidt til pynt) - og kom indholdet i en sprøjtepose.

7

Del fastelavnsbollerne / vandbakkelserne på midten og kom hindbærskummen i midten og lav en klat på toppen og pynt med et hindbær

Ingredients

 250 gram Smør
 300 gram Mel
 8 Æg
 5 dl Fløde
 2 tsk Flormelis
 2 bakker hindbær
 2 Sprøjteposer

Directions

1

Smelt smøret i en gryde - sammen med 1/2 liter vand.

2

Blandt melet i gryden og rør godt til dejen bliver glat.

3

Tilsæt herefter æggene - et af gangen.

4

Smid dejen i en sprøjtepose.

5

Prøv at lave fastelavnsbollerne / vandbakkelserne så høje som muligt. Bag 15 min. ved 200 grader - uden at åbne ovnen.

6

Pisk fløde stiv. Tilsæt flormelis og de fleste hindbær (glem lidt til pynt) - og kom indholdet i en sprøjtepose.

7

Del fastelavnsbollerne / vandbakkelserne på midten og kom hindbærskummen i midten og lav en klat på toppen og pynt med et hindbær

Fastelavnsboller / vandbakkelser med hindbær

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *