Den letteste måde at få børn til at spise fisk - masser af fisk!
Ændr bagekartofler til pommes... smid dem i en skål og tilføj krydderier - oregano, salt og peber sammen med lidt olie.
Smid dem i ovnen i 35 minutter ved 200 grader.
Bland mel og bagepulver med lidt salt... herefter tilsættes en hel øl. Lad det stå 15 minutter...
Imens laves sauce tartare ved at hakke krydderurter, kapers og drueagurker - og bland det sammen med creme fraise samt citron-saften og sennep.
Herefter tilsættes fisken i dejen i passende størrelser - og steges lige derefter i olien.
Spis retten sammen med masser af engelsk øl - og bliv overrasket over hvor godt det er...
Ingredients
Directions
Ændr bagekartofler til pommes... smid dem i en skål og tilføj krydderier - oregano, salt og peber sammen med lidt olie.
Smid dem i ovnen i 35 minutter ved 200 grader.
Bland mel og bagepulver med lidt salt... herefter tilsættes en hel øl. Lad det stå 15 minutter...
Imens laves sauce tartare ved at hakke krydderurter, kapers og drueagurker - og bland det sammen med creme fraise samt citron-saften og sennep.
Herefter tilsættes fisken i dejen i passende størrelser - og steges lige derefter i olien.
Spis retten sammen med masser af engelsk øl - og bliv overrasket over hvor godt det er...