Print Options:

Fish and chips – med sauce tartare

Antal4 portionerForberedelse15 minTilberedning35 minSamlet tidsforbrug50 min

Den letteste måde at få børn til at spise fisk - masser af fisk!

 800 gram Lys fisk - gerne lyssej eller torsk
 1 Mørk Øl
 300 gram Mel
 1 tsk Bagepulver
 4 Bage-kartofler
 1 l Solsikke-olie
 3 dl Creme Fraise
 2 spsk Kapers
 5 Drue-agurker
 0,50 Citron - saften
 1 spsk Sennep
 Krydderurter - purløg, dild eller persille
1

Ændr bagekartofler til pommes... smid dem i en skål og tilføj krydderier - oregano, salt og peber sammen med lidt olie.

2

Smid dem i ovnen i 35 minutter ved 200 grader.

3

Bland mel og bagepulver med lidt salt... herefter tilsættes en hel øl. Lad det stå 15 minutter...

4

Imens laves sauce tartare ved at hakke krydderurter, kapers og drueagurker - og bland det sammen med creme fraise samt citron-saften og sennep.

5

Herefter tilsættes fisken i dejen i passende størrelser - og steges lige derefter i olien.

6

Spis retten sammen med masser af engelsk øl - og bliv overrasket over hvor godt det er...

Nutrition Facts

Portioner 4