100 gram smør
280 gram Kanelsmåkager
50 gram sukker
2 æggehvidder
150 gram Sukker
½ knivspids Salt
3 dl Fløde
1,50 spsk Flormelis
1 tsk Vaniljesukker
2,50 spsk Creme fraiche
Friske bær efter eget ønske
1
Knus kiksene i en pose og tilsæt smør efterfølgende- og blænd det hele sammen
2
Hæld det hele i en springform og præs det sammen i bunden af formen.
3
Pisk æggehvider, salt og sukker og hæld det ovenpå kiksen.
Bages i ovnen ved 160 grader i ca 20 minutter.
4
Pisk fløde, vaniljesukker og flormelis og blænd med creme fraiche.
5
Smør cremen på kagen og læg bær på toppen.
Velbekomme!
KategoriDessert
Ingredients
100 gram smør
280 gram Kanelsmåkager
50 gram sukker
2 æggehvidder
150 gram Sukker
½ knivspids Salt
3 dl Fløde
1,50 spsk Flormelis
1 tsk Vaniljesukker
2,50 spsk Creme fraiche
Friske bær efter eget ønske
Directions
1
Knus kiksene i en pose og tilsæt smør efterfølgende- og blænd det hele sammen
2
Hæld det hele i en springform og præs det sammen i bunden af formen.
3
Pisk æggehvider, salt og sukker og hæld det ovenpå kiksen.
Bages i ovnen ved 160 grader i ca 20 minutter.
4
Pisk fløde, vaniljesukker og flormelis og blænd med creme fraiche.
5
Smør cremen på kagen og læg bær på toppen.
Velbekomme!