Forårskage med friske bær

BedømmelseSværhedsgradMiddel
Antal1 portion
Forberedelse10 minTilberedning20 minSamlet tidsforbrug30 min
 100 gram smør
 280 gram Kanelsmåkager
 50 gram sukker
 2 æggehvidder
 150 gram Sukker
 ½ knivspids Salt
 3 dl Fløde
 1,50 spsk Flormelis
 1 tsk Vaniljesukker
 2,50 spsk Creme fraiche
 Friske bær efter eget ønske
1

Knus kiksene i en pose og tilsæt smør efterfølgende- og blænd det hele sammen

2

Hæld det hele i en springform og præs det sammen i bunden af formen.

3

Pisk æggehvider, salt og sukker og hæld det ovenpå kiksen.
Bages i ovnen ved 160 grader i ca 20 minutter.

4

Pisk fløde, vaniljesukker og flormelis og blænd med creme fraiche.

5

Smør cremen på kagen og læg bær på toppen.
Velbekomme!

Kategori

Ingredients

 100 gram smør
 280 gram Kanelsmåkager
 50 gram sukker
 2 æggehvidder
 150 gram Sukker
 ½ knivspids Salt
 3 dl Fløde
 1,50 spsk Flormelis
 1 tsk Vaniljesukker
 2,50 spsk Creme fraiche
 Friske bær efter eget ønske

Directions

1

Knus kiksene i en pose og tilsæt smør efterfølgende- og blænd det hele sammen

2

Hæld det hele i en springform og præs det sammen i bunden af formen.

3

Pisk æggehvider, salt og sukker og hæld det ovenpå kiksen.
Bages i ovnen ved 160 grader i ca 20 minutter.

4

Pisk fløde, vaniljesukker og flormelis og blænd med creme fraiche.

5

Smør cremen på kagen og læg bær på toppen.
Velbekomme!

Forårskage med friske bær

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *