Bland farsen med æg, krydderier, mælk, rasp og den ene pakke bacon
Form farsen og læg den i et ildfast fad. Træk bacon-skiver over "Haren" og steg den i 20 min. ved 210 grader.
Imens laves en opbagning af smør, mel og hæld løbende mælken i.
I en anden gryde smertes sukker i eddiken. Herefter hældes det i opbagte sovs.
Den opbagte sovs hældes nu over stegen og ned i det ildfaste fad og steges 40-50 min. ved 190 grader.
Imens skrældes og koges kartofler...
Kødet tages ud af ovnen og op af det ildfaste fad. Sovsen fra fadet hældes i en gryde - fløde samt kulør tilsættes sammen med en klat ribsgele.
Anret med ribsgele og en vintersalat...
Ingredients
Directions
Bland farsen med æg, krydderier, mælk, rasp og den ene pakke bacon
Form farsen og læg den i et ildfast fad. Træk bacon-skiver over "Haren" og steg den i 20 min. ved 210 grader.
Imens laves en opbagning af smør, mel og hæld løbende mælken i.
I en anden gryde smertes sukker i eddiken. Herefter hældes det i opbagte sovs.
Den opbagte sovs hældes nu over stegen og ned i det ildfaste fad og steges 40-50 min. ved 190 grader.
Imens skrældes og koges kartofler...
Kødet tages ud af ovnen og op af det ildfaste fad. Sovsen fra fadet hældes i en gryde - fløde samt kulør tilsættes sammen med en klat ribsgele.
Anret med ribsgele og en vintersalat...