Forloren hare

Kategori, , , SværhedsgradMiddel

Antal8 portioner
Forberedelse20 minTilberedning50 minSamlet tidsforbrug1 time 10 min

 700 gram Hakket oksekød
 700 gram Hakket svinkød
 3 pk. bacon
 1 Glas ribsgele
 3 Æg
 2 dl Mælk
 3 spsk Rasp
 1 tsk Timian, allehånde, enebær
 2 ml Eddike
 3 spsk Sukker
 3 spsk Mel
 2 spsk Smør
 2 dl Fløde

1

Bland farsen med æg, krydderier, mælk, rasp og den ene pakke bacon

2

Form farsen og læg den i et ildfast fad. Træk bacon-skiver over "Haren" og steg den i 20 min. ved 210 grader.

3

Imens laves en opbagning af smør, mel og hæld løbende mælken i.

I en anden gryde smertes sukker i eddiken. Herefter hældes det i opbagte sovs.

4

Den opbagte sovs hældes nu over stegen og ned i det ildfaste fad og steges 40-50 min. ved 190 grader.

5

Imens skrældes og koges kartofler...

6

Kødet tages ud af ovnen og op af det ildfaste fad. Sovsen fra fadet hældes i en gryde - fløde samt kulør tilsættes sammen med en klat ribsgele.

7

Anret med ribsgele og en vintersalat...

Ingredients

 700 gram Hakket oksekød
 700 gram Hakket svinkød
 3 pk. bacon
 1 Glas ribsgele
 3 Æg
 2 dl Mælk
 3 spsk Rasp
 1 tsk Timian, allehånde, enebær
 2 ml Eddike
 3 spsk Sukker
 3 spsk Mel
 2 spsk Smør
 2 dl Fløde

Directions

1

Bland farsen med æg, krydderier, mælk, rasp og den ene pakke bacon

2

Form farsen og læg den i et ildfast fad. Træk bacon-skiver over "Haren" og steg den i 20 min. ved 210 grader.

3

Imens laves en opbagning af smør, mel og hæld løbende mælken i.

I en anden gryde smertes sukker i eddiken. Herefter hældes det i opbagte sovs.

4

Den opbagte sovs hældes nu over stegen og ned i det ildfaste fad og steges 40-50 min. ved 190 grader.

5

Imens skrældes og koges kartofler...

6

Kødet tages ud af ovnen og op af det ildfaste fad. Sovsen fra fadet hældes i en gryde - fløde samt kulør tilsættes sammen med en klat ribsgele.

7

Anret med ribsgele og en vintersalat...

Forloren hare

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *