6 Kyllingefileter
1 Pakke pikantost
Glas pesto
3-4 dl Fløde
Salt og Peber
1
Rens kyllingen
2
Lav en "lomme" i siden af kyllingen som du fylder med ost.
3
Efter du har fyldt kyllingen med ost, smører du dem ind i rød eller grøn pesto, og krydrer med salt og peber.
Læg dem efterfølgende i et fad og hæld fløde på.
4
Stil Fileterne i ovnen på 180 grader i ca 40 min. Vend dem halvvejs.
5
Server kylling med nudler.
Velbekomme.
KategoriHurtigt
Ingredients
6 Kyllingefileter
1 Pakke pikantost
Glas pesto
3-4 dl Fløde
Salt og Peber
Directions
1
Rens kyllingen
2
Lav en "lomme" i siden af kyllingen som du fylder med ost.
3
Efter du har fyldt kyllingen med ost, smører du dem ind i rød eller grøn pesto, og krydrer med salt og peber.
Læg dem efterfølgende i et fad og hæld fløde på.
4
Stil Fileterne i ovnen på 180 grader i ca 40 min. Vend dem halvvejs.
5
Server kylling med nudler.
Velbekomme.