Grøn pesto

Bedømmelse
Antal6 portioner
 1 bdt. basilikum
 1 pakke rucula
 200 gram Parmesan
 1 pose pinjekerner
 1 lille skål hasselnødder
 4 fed hvidløg
 2,50 dl olie
1

Basilikum og rucula blendes sammen med olivenolje.

2

Tilsæt revet parmesan og hvidløg og blend.

3

Rist først hasselnødder i ca. 1 min. og tilsæt herefter pinjekerner og rist til de får let farve.

4

Nødder og pinjekerner afkøles og herefter blendes med.

5

Pesto smages til med salt og peber samt evt. citronsaft.

Ingredients

 1 bdt. basilikum
 1 pakke rucula
 200 gram Parmesan
 1 pose pinjekerner
 1 lille skål hasselnødder
 4 fed hvidløg
 2,50 dl olie

Directions

1

Basilikum og rucula blendes sammen med olivenolje.

2

Tilsæt revet parmesan og hvidløg og blend.

3

Rist først hasselnødder i ca. 1 min. og tilsæt herefter pinjekerner og rist til de får let farve.

4

Nødder og pinjekerner afkøles og herefter blendes med.

5

Pesto smages til med salt og peber samt evt. citronsaft.

Grøn pesto

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *