1 bdt. basilikum
1 pakke rucula
200 gram Parmesan
1 pose pinjekerner
1 lille skål hasselnødder
4 fed hvidløg
2,50 dl olie
1
Basilikum og rucula blendes sammen med olivenolje.
2
Tilsæt revet parmesan og hvidløg og blend.
3
Rist først hasselnødder i ca. 1 min. og tilsæt herefter pinjekerner og rist til de får let farve.
4
Nødder og pinjekerner afkøles og herefter blendes med.
5
Pesto smages til med salt og peber samt evt. citronsaft.
Ingredients
1 bdt. basilikum
1 pakke rucula
200 gram Parmesan
1 pose pinjekerner
1 lille skål hasselnødder
4 fed hvidløg
2,50 dl olie
Directions
1
Basilikum og rucula blendes sammen med olivenolje.
2
Tilsæt revet parmesan og hvidløg og blend.
3
Rist først hasselnødder i ca. 1 min. og tilsæt herefter pinjekerner og rist til de får let farve.
4
Nødder og pinjekerner afkøles og herefter blendes med.
5
Pesto smages til med salt og peber samt evt. citronsaft.