Vi kunne også kalde denne salat for Appelsinsalat med grønkål og frisk mynte:
Salaten er god året rundt - den er hurtig og den er let at lave. Den kan ikke stå alene som måltid, men er godt tilbehør, der med sin både friskhed og sødme kan til pifte de mere tunge retter op. Til jul øger du på appelsin og grønkål - og så er den perfekt tilbehør til julemenuen. Til sommer øger du mængden af frisk mynte - og så er den også perfekt tilbehør på denne årstid.
Skyl grønkålen og snit den grovt.
Pil appelsinen og skær den i grove "hapser"-stykker.
Bland grønkål og appelsin
Skyl mynten, pluk bladende af/fjern stænglerne og snit bladene fint. Drys dem over salaten. Server.
Ingredients
Directions
Skyl grønkålen og snit den grovt.
Pil appelsinen og skær den i grove "hapser"-stykker.
Bland grønkål og appelsin
Skyl mynten, pluk bladende af/fjern stænglerne og snit bladene fint. Drys dem over salaten. Server.