Steg bacon med løg og hvidløg.
Tilsæt kødet, gulerødder samt paprika.
Få minutter herefter tilsættes peberfrugter, spidskommen samt salt og peber. Lad det stege i nogle minutter.
Herefter tilsættes de tre slags tomater og okse-fonden.
Lad det hele koge i et par timer inden de snittede kartofler kommes i. Herefter koges yderligere tyve minutter.
Serveres med brød - og måske også en god klat creme fraise.
Ingredients
Directions
Steg bacon med løg og hvidløg.
Tilsæt kødet, gulerødder samt paprika.
Få minutter herefter tilsættes peberfrugter, spidskommen samt salt og peber. Lad det stege i nogle minutter.
Herefter tilsættes de tre slags tomater og okse-fonden.
Lad det hele koge i et par timer inden de snittede kartofler kommes i. Herefter koges yderligere tyve minutter.
Serveres med brød - og måske også en god klat creme fraise.