Gullash-suppe

BedømmelseSværhedsgradMiddel

Antal4 portioner
Forberedelse20 minTilberedning2 timerSamlet tidsforbrug2 timer 20 min

 1 Pakke bacon
 1 l Okse-fond
 2 Løg
 3 Fed hvidløg
 600 gram Oksekød i tern
 3 Gulerødder
 2 Peberfrugter
 400 gram Kartofler
 5 Tomater
 1 Dåse flåede tomater
 1 Dåse tomatkoncentrat
 Spidskommen og Paprika - samt naturligvis masser af salt og peber

1

Steg bacon med løg og hvidløg.

2

Tilsæt kødet, gulerødder samt paprika.

3

Få minutter herefter tilsættes peberfrugter, spidskommen samt salt og peber. Lad det stege i nogle minutter.

4

Herefter tilsættes de tre slags tomater og okse-fonden.

5

Lad det hele koge i et par timer inden de snittede kartofler kommes i. Herefter koges yderligere tyve minutter.

6

Serveres med brød - og måske også en god klat creme fraise.

Ingredients

 1 Pakke bacon
 1 l Okse-fond
 2 Løg
 3 Fed hvidløg
 600 gram Oksekød i tern
 3 Gulerødder
 2 Peberfrugter
 400 gram Kartofler
 5 Tomater
 1 Dåse flåede tomater
 1 Dåse tomatkoncentrat
 Spidskommen og Paprika - samt naturligvis masser af salt og peber

Directions

1

Steg bacon med løg og hvidløg.

2

Tilsæt kødet, gulerødder samt paprika.

3

Få minutter herefter tilsættes peberfrugter, spidskommen samt salt og peber. Lad det stege i nogle minutter.

4

Herefter tilsættes de tre slags tomater og okse-fonden.

5

Lad det hele koge i et par timer inden de snittede kartofler kommes i. Herefter koges yderligere tyve minutter.

6

Serveres med brød - og måske også en god klat creme fraise.

Gullash-suppe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *