1 ½ l fløde
1 gram 1 plade daim chokolade a 200gr tilføj ekstra hvis det ønskes
7 æggeblomme (helst pasteurisert æggeblomme)
8 tsk vanilje sukker
1
pisk fløden til skum med ca 4 tsk. vaniljesukker i.
Derefter pisker du æggeblommerne og vaniljesukker 4 tsk sammen.'
Derefter vender du forsigtigt æggemassen rundt i fløden. Og tilføj så hakket daim chokolade i. Eller put det i du selv ønsker af smag
God fornøjelse og velbekomme 🙂
Ingredients
1 ½ l fløde
1 gram 1 plade daim chokolade a 200gr tilføj ekstra hvis det ønskes
7 æggeblomme (helst pasteurisert æggeblomme)
8 tsk vanilje sukker
Directions
1
pisk fløden til skum med ca 4 tsk. vaniljesukker i.
Derefter pisker du æggeblommerne og vaniljesukker 4 tsk sammen.'
Derefter vender du forsigtigt æggemassen rundt i fløden. Og tilføj så hakket daim chokolade i. Eller put det i du selv ønsker af smag
God fornøjelse og velbekomme 🙂