Ingefærkager med chokolade

BedømmelseSværhedsgradLet

Antal1 portion
Forberedelse15 minTilberedning15 minSamlet tidsforbrug30 min

 250 gram Mel
 175 gram Smør
 150 gram Sukker
 ½ tsk Hjortetaksalt
 1 Æg
 1 ½ tsk stødt ingefær (eller 2 spsk. syltet hakket ingefær uden væde)
 100 gram Overtrækschokolade

1

Smuldr smørret i melet. Tilsæt sukker, hjortetaksalt, æg og ingefær.
Ælt dejen let sammen.

Tænd ovnen på 200 grader.

Tril dejen til fingertynde pølser, skær dem i snitter på skrå og tryk dem flade på skrå med en gaffel.

2

Læg kagerne på bageplade beklædt med bagepapir. Beregn lidt afstand mellem kagerne, da de flyder lidt ud.

Bag dem på øverste ribbe i 6-7 minutter.

3

Imens kagerne bages, brækkes chokoladen og smeltes ved meget svag varme.

Fyld den smeltede chokolade i et kræmmerhus af dobbelt lag bagepapir. Klip derefter ganske lidt af spidsen og sprøjt chokolade i zigzag mønster (eller hjerter) ud over kagerne, når de er taget ud af ovnen og lagt på bagerist.

Lad kagerne stå lunt til chokoladen er stivnet helt.

4

Læg kagerne i dåse med tæt låg, så de holder sig sprøde.

Kategori,

Ingredients

 250 gram Mel
 175 gram Smør
 150 gram Sukker
 ½ tsk Hjortetaksalt
 1 Æg
 1 ½ tsk stødt ingefær (eller 2 spsk. syltet hakket ingefær uden væde)
 100 gram Overtrækschokolade

Directions

1

Smuldr smørret i melet. Tilsæt sukker, hjortetaksalt, æg og ingefær.
Ælt dejen let sammen.

Tænd ovnen på 200 grader.

Tril dejen til fingertynde pølser, skær dem i snitter på skrå og tryk dem flade på skrå med en gaffel.

2

Læg kagerne på bageplade beklædt med bagepapir. Beregn lidt afstand mellem kagerne, da de flyder lidt ud.

Bag dem på øverste ribbe i 6-7 minutter.

3

Imens kagerne bages, brækkes chokoladen og smeltes ved meget svag varme.

Fyld den smeltede chokolade i et kræmmerhus af dobbelt lag bagepapir. Klip derefter ganske lidt af spidsen og sprøjt chokolade i zigzag mønster (eller hjerter) ud over kagerne, når de er taget ud af ovnen og lagt på bagerist.

Lad kagerne stå lunt til chokoladen er stivnet helt.

4

Læg kagerne i dåse med tæt låg, så de holder sig sprøde.

Ingefærkager med chokolade

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *