Smuldr smørret i melet. Tilsæt sukker, hjortetaksalt, æg og ingefær.
Ælt dejen let sammen.
Tænd ovnen på 200 grader.
Tril dejen til fingertynde pølser, skær dem i snitter på skrå og tryk dem flade på skrå med en gaffel.
Læg kagerne på bageplade beklædt med bagepapir. Beregn lidt afstand mellem kagerne, da de flyder lidt ud.
Bag dem på øverste ribbe i 6-7 minutter.
Imens kagerne bages, brækkes chokoladen og smeltes ved meget svag varme.
Fyld den smeltede chokolade i et kræmmerhus af dobbelt lag bagepapir. Klip derefter ganske lidt af spidsen og sprøjt chokolade i zigzag mønster (eller hjerter) ud over kagerne, når de er taget ud af ovnen og lagt på bagerist.
Lad kagerne stå lunt til chokoladen er stivnet helt.
Læg kagerne i dåse med tæt låg, så de holder sig sprøde.
Ingredients
Directions
Smuldr smørret i melet. Tilsæt sukker, hjortetaksalt, æg og ingefær.
Ælt dejen let sammen.
Tænd ovnen på 200 grader.
Tril dejen til fingertynde pølser, skær dem i snitter på skrå og tryk dem flade på skrå med en gaffel.
Læg kagerne på bageplade beklædt med bagepapir. Beregn lidt afstand mellem kagerne, da de flyder lidt ud.
Bag dem på øverste ribbe i 6-7 minutter.
Imens kagerne bages, brækkes chokoladen og smeltes ved meget svag varme.
Fyld den smeltede chokolade i et kræmmerhus af dobbelt lag bagepapir. Klip derefter ganske lidt af spidsen og sprøjt chokolade i zigzag mønster (eller hjerter) ud over kagerne, når de er taget ud af ovnen og lagt på bagerist.
Lad kagerne stå lunt til chokoladen er stivnet helt.
Læg kagerne i dåse med tæt låg, så de holder sig sprøde.