400 gram Kylling-filet eller bryst
0,30 Hvidkål
3 Gulerødder
2 Forårsløg
1
Steg kyllingen i en stor wok-gryde.
2
Tag kyllingen op i skær den i mundpassende stykker. Imens steges karryen i lidt smør og tilsæt herefter de snittede hvidkål, forårsløg og gulerødder. Steg det i 10-15 minutter.
3
Tilsæt kyllingen og varm det hele i fem minutter mere. Tilsæt salt/peber og servere straks og spis det med en spiseske.
Kategori5:2, Asiastisk mad
Ingredients
400 gram Kylling-filet eller bryst
0,30 Hvidkål
3 Gulerødder
2 Forårsløg
Directions
1
Steg kyllingen i en stor wok-gryde.
2
Tag kyllingen op i skær den i mundpassende stykker. Imens steges karryen i lidt smør og tilsæt herefter de snittede hvidkål, forårsløg og gulerødder. Steg det i 10-15 minutter.
3
Tilsæt kyllingen og varm det hele i fem minutter mere. Tilsæt salt/peber og servere straks og spis det med en spiseske.