Super lørdagsret
Start med den hvide sauce. Smelt smør, tilsæt mel og tilsæt herefter mælk under omrøring.
Skil blommen fra hviden og tilsæt kun blommerne i den hvide sauce.
Hviden gemmes og piskes stive til sidst.
Tilsæt salt, peber og muskatnød.
Tilsæt revet ost. Vælg din yndlingsost, gerne med meget smag i eks: gauda, emmentaler, jarlsberg
Vend de stivpiskede hvider forsigtigt rundt i ostesaucen.
Hæld ostesaucen i et ildfast fad, smør gerne fadet inden med lidt olie/ smør.
Stilles herefter i ovnen på 180 grader i ca 50-60 min. til skorpen er gylden og souffle`n er hævet op.
Server med salat og brød.
Ingredients
Directions
Start med den hvide sauce. Smelt smør, tilsæt mel og tilsæt herefter mælk under omrøring.
Skil blommen fra hviden og tilsæt kun blommerne i den hvide sauce.
Hviden gemmes og piskes stive til sidst.
Tilsæt salt, peber og muskatnød.
Tilsæt revet ost. Vælg din yndlingsost, gerne med meget smag i eks: gauda, emmentaler, jarlsberg
Vend de stivpiskede hvider forsigtigt rundt i ostesaucen.
Hæld ostesaucen i et ildfast fad, smør gerne fadet inden med lidt olie/ smør.
Stilles herefter i ovnen på 180 grader i ca 50-60 min. til skorpen er gylden og souffle`n er hævet op.
Server med salat og brød.
Ser spændende ud men…. 56 spsk mel ?