Koteletter i fad

KategoriSværhedsgradLet
Antal8 portioner
Forberedelse15 minTilberedning30 minSamlet tidsforbrug45 min
 10 Koteletter
 400 gram Bacon
 400 gram Cocktailpølser
 0,50 l Hønsebouillon
 0,25 l Piskefløde
 1 kop Creme Fraise
 500 gram Champignon
 1 løg
 2 Fed hvidløg
 1 spsk Sød Paprika
 1 Dåse gode tomater
1

Pandesteg koteletterne let og læg dem i et ildfast fad. Brug efterføl- gende samme pande til at svitse løg og hvidløg klare.

2

Tilføj herefter først bacon og derefter cocktailpølser samt champignoner. Et par minutter efter tilsættes hønsebouillon, creme fraise, fløde og tomaterne. Lad det småsimre et par minutter og krydr med paprika samt naturligvis salt og peber. Pas på sal- tet, da der er meget i baconen.

3

Hæld hele indholdet over koteletterne i det ildfaste fad og giv retten en halv time i ovnen ved 180 grader.

4

Samtidigt kan risene koges som tilbehør sammen med groft brød og afslut med at drysse persille udover retten.

Ingredients

 10 Koteletter
 400 gram Bacon
 400 gram Cocktailpølser
 0,50 l Hønsebouillon
 0,25 l Piskefløde
 1 kop Creme Fraise
 500 gram Champignon
 1 løg
 2 Fed hvidløg
 1 spsk Sød Paprika
 1 Dåse gode tomater

Directions

1

Pandesteg koteletterne let og læg dem i et ildfast fad. Brug efterføl- gende samme pande til at svitse løg og hvidløg klare.

2

Tilføj herefter først bacon og derefter cocktailpølser samt champignoner. Et par minutter efter tilsættes hønsebouillon, creme fraise, fløde og tomaterne. Lad det småsimre et par minutter og krydr med paprika samt naturligvis salt og peber. Pas på sal- tet, da der er meget i baconen.

3

Hæld hele indholdet over koteletterne i det ildfaste fad og giv retten en halv time i ovnen ved 180 grader.

4

Samtidigt kan risene koges som tilbehør sammen med groft brød og afslut med at drysse persille udover retten.

Koteletter i fad

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *