1 Færdiglavet tærtedej
400 gram Laks
200 gram Hytteost
1 Forårsløg
2 Tomater
1 Bundt dild
3 Æg
1
Hak for dild, tomater, forårsløg og tilsæt herefter hytteost samt æg.
2
Hæld ægge-blandingen ned i tærteformen med den færdigkøbte dej. Lav herefter et "låg" af laks.
3
Bag i 30-40 minuter ved 180 grader indtil den peber-belagte top er gylden og servere med masser af salat.
Ingredients
1 Færdiglavet tærtedej
400 gram Laks
200 gram Hytteost
1 Forårsløg
2 Tomater
1 Bundt dild
3 Æg
Directions
1
Hak for dild, tomater, forårsløg og tilsæt herefter hytteost samt æg.
2
Hæld ægge-blandingen ned i tærteformen med den færdigkøbte dej. Lav herefter et "låg" af laks.
3
Bag i 30-40 minuter ved 180 grader indtil den peber-belagte top er gylden og servere med masser af salat.