Lakse-tærte

Kategori, , , , , SværhedsgradLet
Antal6 portioner
Forberedelse15 minTilberedning25 minSamlet tidsforbrug40 min
 1 Færdiglavet tærtedej
 400 gram Laks
 200 gram Hytteost
 1 Forårsløg
 2 Tomater
 1 Bundt dild
 3 Æg
1

Hak for dild, tomater, forårsløg og tilsæt herefter hytteost samt æg.

2

Hæld ægge-blandingen ned i tærteformen med den færdigkøbte dej. Lav herefter et "låg" af laks.

3

Bag i 30-40 minuter ved 180 grader indtil den peber-belagte top er gylden og servere med masser af salat.

Ingredients

 1 Færdiglavet tærtedej
 400 gram Laks
 200 gram Hytteost
 1 Forårsløg
 2 Tomater
 1 Bundt dild
 3 Æg

Directions

1

Hak for dild, tomater, forårsløg og tilsæt herefter hytteost samt æg.

2

Hæld ægge-blandingen ned i tærteformen med den færdigkøbte dej. Lav herefter et "låg" af laks.

3

Bag i 30-40 minuter ved 180 grader indtil den peber-belagte top er gylden og servere med masser af salat.

Lakse-tærte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *