Limekylling, grillet spidskål og persillekartofler

Kategori, SværhedsgradMiddel
Antal1 portion
Forberedelse30 minTilberedning40 minSamlet tidsforbrug1 time 10 min
 4 Kyllinge-bryst
 1 Spidskål
 2 Lime
 1 Bundt persille
 600 gram Kartofler
 0,25 l Creme Fraise eller skyr
 Krydderurter
1

Marinere de halve kylling-bryster med lime, peber og olivenolie. Lad det gerne trække et par timer

2

Del kartoflerne i mundpassende størrelser og smid dem i en pose med olie, persillen - samt salt og peber. Ryst posen sådan indholdet fordeles og steg kartoflerne i ovnen på 180 grader i 40 minutter.

3

Del spidskålene i kvarte og hæld lidt olivenolie over dem. Grill dem på en pande eller endnu bedre - en grill.

4

Steg kyllingen - også gerne på grillen - og imens rør en dressing af Creme Fraise (eller skyr afhængig af stemningen) med en masse krydderurter, lidt sennep, citron samt salt og peber.

5

Velbekomme... til lækkert slankemad...

Ingredients

 4 Kyllinge-bryst
 1 Spidskål
 2 Lime
 1 Bundt persille
 600 gram Kartofler
 0,25 l Creme Fraise eller skyr
 Krydderurter

Directions

1

Marinere de halve kylling-bryster med lime, peber og olivenolie. Lad det gerne trække et par timer

2

Del kartoflerne i mundpassende størrelser og smid dem i en pose med olie, persillen - samt salt og peber. Ryst posen sådan indholdet fordeles og steg kartoflerne i ovnen på 180 grader i 40 minutter.

3

Del spidskålene i kvarte og hæld lidt olivenolie over dem. Grill dem på en pande eller endnu bedre - en grill.

4

Steg kyllingen - også gerne på grillen - og imens rør en dressing af Creme Fraise (eller skyr afhængig af stemningen) med en masse krydderurter, lidt sennep, citron samt salt og peber.

5

Velbekomme... til lækkert slankemad...

Limekylling, grillet spidskål og persillekartofler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *