Marinere de halve kylling-bryster med lime, peber og olivenolie. Lad det gerne trække et par timer
Del kartoflerne i mundpassende størrelser og smid dem i en pose med olie, persillen - samt salt og peber. Ryst posen sådan indholdet fordeles og steg kartoflerne i ovnen på 180 grader i 40 minutter.
Del spidskålene i kvarte og hæld lidt olivenolie over dem. Grill dem på en pande eller endnu bedre - en grill.
Steg kyllingen - også gerne på grillen - og imens rør en dressing af Creme Fraise (eller skyr afhængig af stemningen) med en masse krydderurter, lidt sennep, citron samt salt og peber.
Velbekomme... til lækkert slankemad...
Ingredients
Directions
Marinere de halve kylling-bryster med lime, peber og olivenolie. Lad det gerne trække et par timer
Del kartoflerne i mundpassende størrelser og smid dem i en pose med olie, persillen - samt salt og peber. Ryst posen sådan indholdet fordeles og steg kartoflerne i ovnen på 180 grader i 40 minutter.
Del spidskålene i kvarte og hæld lidt olivenolie over dem. Grill dem på en pande eller endnu bedre - en grill.
Steg kyllingen - også gerne på grillen - og imens rør en dressing af Creme Fraise (eller skyr afhængig af stemningen) med en masse krydderurter, lidt sennep, citron samt salt og peber.
Velbekomme... til lækkert slankemad...