Lyssej med Ratatouille

Antal4 portioner

 700 gram Lys-sej
 10 ml Citron-olie
 1 Squash
 1 Aubergine
 2 Peberfrugter
 10 Tomater
 Frisk timian og hvidløg

1

Svits alle grønsagerne i sauterpande.

2

Tilsæt tomater og krydderier - herefter skal de simre i 20-30 minutter.

3

Imens marineres lys-sejen (eller torsken) med citron-olien eller bare olivenolie med citronsaft.

Steg i 8-10 minutter ved 180 grader... afhængig af tykkelse.

4

Anret og nyd et sundt måltid - med et glas hvidvin.

Ingredients

 700 gram Lys-sej
 10 ml Citron-olie
 1 Squash
 1 Aubergine
 2 Peberfrugter
 10 Tomater
 Frisk timian og hvidløg

Directions

1

Svits alle grønsagerne i sauterpande.

2

Tilsæt tomater og krydderier - herefter skal de simre i 20-30 minutter.

3

Imens marineres lys-sejen (eller torsken) med citron-olien eller bare olivenolie med citronsaft.

Steg i 8-10 minutter ved 180 grader... afhængig af tykkelse.

4

Anret og nyd et sundt måltid - med et glas hvidvin.

Lyssej med Ratatouille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *