700 gram Lys-sej
10 ml Citron-olie
1 Squash
1 Aubergine
2 Peberfrugter
10 Tomater
Frisk timian og hvidløg
1
Svits alle grønsagerne i sauterpande.
2
Tilsæt tomater og krydderier - herefter skal de simre i 20-30 minutter.
3
Imens marineres lys-sejen (eller torsken) med citron-olien eller bare olivenolie med citronsaft.
Steg i 8-10 minutter ved 180 grader... afhængig af tykkelse.
4
Anret og nyd et sundt måltid - med et glas hvidvin.
Ingredients
700 gram Lys-sej
10 ml Citron-olie
1 Squash
1 Aubergine
2 Peberfrugter
10 Tomater
Frisk timian og hvidløg
Directions
1
Svits alle grønsagerne i sauterpande.
2
Tilsæt tomater og krydderier - herefter skal de simre i 20-30 minutter.
3
Imens marineres lys-sejen (eller torsken) med citron-olien eller bare olivenolie med citronsaft.
Steg i 8-10 minutter ved 180 grader... afhængig af tykkelse.
4
Anret og nyd et sundt måltid - med et glas hvidvin.