Grønsagsmos – og kødsauce

Bedømmelse
Antal4 portioner
 600 gram Hakket oksekød
 1 Bundt blomkål
 1 Knoldselleri
 2 Bagekartofler
 2 Løg
 3 Fed hvidløg
 Lidt frisk timian
 10 Blommetomater
 1 Dåse flåede tomater
 200 gram Ærter
1

Steg kødet...

2

Imens ordnes grønsagerne og koges møre.

3

Steg løgene og hvidløgene blanke i lidt olivenolie - og sammen med den friske timian.

4

Tilsæt herefter 10 blommetomater samt en dåse flåede tomater og lad det koge i 5 min.

5

Lad grønsagerne køle lidt ned.

6

Blend dem herefter...

7

Bland kødsausen med ærterne i et stort ildfast fad.

8

Tilsidst dæk det med "mosen" og steg det i ovnen i 20 minutter ved 180 grader. Spis den med en salat eller rødbeder...

Kategori, ,

Ingredients

 600 gram Hakket oksekød
 1 Bundt blomkål
 1 Knoldselleri
 2 Bagekartofler
 2 Løg
 3 Fed hvidløg
 Lidt frisk timian
 10 Blommetomater
 1 Dåse flåede tomater
 200 gram Ærter

Directions

1

Steg kødet...

2

Imens ordnes grønsagerne og koges møre.

3

Steg løgene og hvidløgene blanke i lidt olivenolie - og sammen med den friske timian.

4

Tilsæt herefter 10 blommetomater samt en dåse flåede tomater og lad det koge i 5 min.

5

Lad grønsagerne køle lidt ned.

6

Blend dem herefter...

7

Bland kødsausen med ærterne i et stort ildfast fad.

8

Tilsidst dæk det med "mosen" og steg det i ovnen i 20 minutter ved 180 grader. Spis den med en salat eller rødbeder...

Grønsagsmos – og kødsauce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *