Print Options:

Pasta med kødsauce

Antal1 portion

 1 kg oksefars
 3 store gulerødder
 2 rødløg
 6 fed hvidøg
 1 håndfuld friske basilikumblade
 500 gram pastasauce
 2 spsk Tomatpesto
 1 spsk tomatpurre
 2 spsk margarine
 2 spsk olivenolje
 5 spsk friskrevet parmesanost
 3 spsk balsamico crema
 salt og peber efter smag
 3 spsk creme fresh
1

Svits farsen i margarinen.

2

Rens og skyld grøntsagerne. Hak dem herefter i mindre stykker, før de blendes med pastasaucen.

3

Grøntsags/ tomatblandingen tilsættes kødsaucen på den varme pande under omrøring. La dette simre i ca 10 min.
Herefter tilsættes tomatpurre, pesto, olivenolie creme fresh, parmesan og balsamico crema. La det herefter igen simre på svag varme i ca 15 min

4

Server kødsaucen sammen med din yndlingspasta, en god salat og et godt stykke brød!