Varm Rabarberne med 200 gram sukker og læg herefter det i en kageform.
Ovenpå lægges en blanding af mel, smør og 200 gram sukker, som er blevet blandet inden. Kagen bages i 30 min. ved 200 grader eller til den er gylden.
Er rabarberne frostne kan der være noget væske fra dem... varm det igennem med en lille kop sukker til en sirup.
Lav en råcreme ved at piske fløde og tilsætte creme fraise - samt flormelis
Velbekom...
Ingredients
Directions
Varm Rabarberne med 200 gram sukker og læg herefter det i en kageform.
Ovenpå lægges en blanding af mel, smør og 200 gram sukker, som er blevet blandet inden. Kagen bages i 30 min. ved 200 grader eller til den er gylden.
Er rabarberne frostne kan der være noget væske fra dem... varm det igennem med en lille kop sukker til en sirup.
Lav en råcreme ved at piske fløde og tilsætte creme fraise - samt flormelis
Velbekom...