Rød pesto

Bedømmelse

Antal1 portion

 2 dl soltørrede tomater tomater i olie
 1 Pose pinjekerner/ en håndfuld hasselnødder
 3 Fed hvidløg
 Salt/ Peber
 1 håndfuld basilikum
 2 dl revet parmesan

1

Ingredienserne hakkes og klargøres inden det blændes med en stavblænder.

2

Pinjekerner og hasselnødder ristes let på panden, til pinjekernerne er let gyldne.

3

Tomaterne blændes sammen med ost, basilikum, hvidløg salt og peber.
Herefter blændes det sammen med pinjekerner, nødder og olivenolie.

4

Server på et stykke ristet brød.
Velbekomme.

Ingredients

 2 dl soltørrede tomater tomater i olie
 1 Pose pinjekerner/ en håndfuld hasselnødder
 3 Fed hvidløg
 Salt/ Peber
 1 håndfuld basilikum
 2 dl revet parmesan

Directions

1

Ingredienserne hakkes og klargøres inden det blændes med en stavblænder.

2

Pinjekerner og hasselnødder ristes let på panden, til pinjekernerne er let gyldne.

3

Tomaterne blændes sammen med ost, basilikum, hvidløg salt og peber.
Herefter blændes det sammen med pinjekerner, nødder og olivenolie.

4

Server på et stykke ristet brød.
Velbekomme.

Rød pesto

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *