Skær sellerien og det lyse brød i lige store kvadratiske stykker.
Pil og steg løg i en håndfuld minutter
Tilsæt en kop god fond og en kvist timian. Kog det i fem minutter og blend herefter til en tyk sauce.
Steg selleri gyldent på begge sider og læg herefter det lyse brød under - og steg indtil at brødet er sprød. På en anden pande steges et spejlæg pr. portion.
Anret den tykke løgsauce nederst og herefter brød med selleri på. Øverst spejlægget og karse. Pynt med pesto og tyttebær.
Ingredients
Directions
Skær sellerien og det lyse brød i lige store kvadratiske stykker.
Pil og steg løg i en håndfuld minutter
Tilsæt en kop god fond og en kvist timian. Kog det i fem minutter og blend herefter til en tyk sauce.
Steg selleri gyldent på begge sider og læg herefter det lyse brød under - og steg indtil at brødet er sprød. På en anden pande steges et spejlæg pr. portion.
Anret den tykke løgsauce nederst og herefter brød med selleri på. Øverst spejlægget og karse. Pynt med pesto og tyttebær.