Skidne æg

BedømmelseSværhedsgradMiddel

Antal4 portioner
Forberedelse10 minTilberedning10 minSamlet tidsforbrug20 min

 10 Æg
 5 dl Mælk
 50 gram Mel
 4 spsk Sennep
 2 Lauerbærblade
 5 Nelliker
 Rugbrødschips og purløg

1

Kog mælken med nelliker og lauerbærbladene i ca. 7-8 minutter.

2

Kog æggene smilende i 6-7 minutter og imens lavede en opbagt sauce. Smelt først lidt smør tilsæt mel og herefter lidt af mælk, som du har siet for at fjerne nelliker og lauerbærbladene.

3

Lad sovsen blive tyk og tilsæt sennep. Anret med rugbrødschips - samt de halverede æg og lidt purløg.

Ingredients

 10 Æg
 5 dl Mælk
 50 gram Mel
 4 spsk Sennep
 2 Lauerbærblade
 5 Nelliker
 Rugbrødschips og purløg

Directions

1

Kog mælken med nelliker og lauerbærbladene i ca. 7-8 minutter.

2

Kog æggene smilende i 6-7 minutter og imens lavede en opbagt sauce. Smelt først lidt smør tilsæt mel og herefter lidt af mælk, som du har siet for at fjerne nelliker og lauerbærbladene.

3

Lad sovsen blive tyk og tilsæt sennep. Anret med rugbrødschips - samt de halverede æg og lidt purløg.

Skidne æg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *