75 gram spinat
2,50 tsk bagepulver
1,50 tsk sennepspulver
180 gram mel
150 gram revet cheddar
1 stort æg
1,50 dl mælk
1 tsk salt
20 gram smæltet smør
1
Blancher spinat i kogende vand i ca 2-3 minutter
2
Dræn spinaten for vand og hak det fint inden du blænder det med resten af ingredienserne.
3
Bag bollerne i ovnen ved 200 grader i ca. 10-12 minutter før de serves lune til gæsterne.
KategoriForret
Ingredients
75 gram spinat
2,50 tsk bagepulver
1,50 tsk sennepspulver
180 gram mel
150 gram revet cheddar
1 stort æg
1,50 dl mælk
1 tsk salt
20 gram smæltet smør
Directions
1
Blancher spinat i kogende vand i ca 2-3 minutter
2
Dræn spinaten for vand og hak det fint inden du blænder det med resten af ingredienserne.
3
Bag bollerne i ovnen ved 200 grader i ca. 10-12 minutter før de serves lune til gæsterne.