Spinatboller med cheddarost

BedømmelseSværhedsgradLet
Antal1 portion
Forberedelse15 minTilberedning15 minSamlet tidsforbrug30 min
 75 gram spinat
 2,50 tsk bagepulver
 1,50 tsk sennepspulver
 180 gram mel
 150 gram revet cheddar
 1 stort æg
 1,50 dl mælk
 1 tsk salt
 20 gram smæltet smør
1

Blancher spinat i kogende vand i ca 2-3 minutter

2

Dræn spinaten for vand og hak det fint inden du blænder det med resten af ingredienserne.

3

Bag bollerne i ovnen ved 200 grader i ca. 10-12 minutter før de serves lune til gæsterne.

Kategori

Ingredients

 75 gram spinat
 2,50 tsk bagepulver
 1,50 tsk sennepspulver
 180 gram mel
 150 gram revet cheddar
 1 stort æg
 1,50 dl mælk
 1 tsk salt
 20 gram smæltet smør

Directions

1

Blancher spinat i kogende vand i ca 2-3 minutter

2

Dræn spinaten for vand og hak det fint inden du blænder det med resten af ingredienserne.

3

Bag bollerne i ovnen ved 200 grader i ca. 10-12 minutter før de serves lune til gæsterne.

Spinatboller med cheddarost

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *