KategoriSværhedsgradLet

Antal5 portioner
Forberedelse15 minTilberedning35 minSamlet tidsforbrug50 min

 140 gram Sukker
 140 gram Mel
 140 gram Smør

1

Smør en tærteform, knus et par makroner og fordel dem i bunden af formen.

2

Fordel bær ovenpå makronerne,
- f.eks. en frosset bærblanding (symfoni), jordbær eller hindbær,
- alt efter hvad man kan lide.
Lidt havregryn kan eventuelt drysses sammen med bærrene for at opsuge noget at væden.

3

Ovenpå bærrene fordeles smuldre- dejen og et par knuste makroner. Der drysses til sidst med lidt vanillesukker.

4

Alternativ til bær er skrællede æbler skåret i tynde både og fordelt i cirkler rundt i tærteformen.

Tærten sættes midt i en 175 g varm ovn. Bages i 30-35 min

Ingredients

 140 gram Sukker
 140 gram Mel
 140 gram Smør

Directions

1

Smør en tærteform, knus et par makroner og fordel dem i bunden af formen.

2

Fordel bær ovenpå makronerne,
- f.eks. en frosset bærblanding (symfoni), jordbær eller hindbær,
- alt efter hvad man kan lide.
Lidt havregryn kan eventuelt drysses sammen med bærrene for at opsuge noget at væden.

3

Ovenpå bærrene fordeles smuldre- dejen og et par knuste makroner. Der drysses til sidst med lidt vanillesukker.

4

Alternativ til bær er skrællede æbler skåret i tynde både og fordelt i cirkler rundt i tærteformen.

Tærten sættes midt i en 175 g varm ovn. Bages i 30-35 min

Strudel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *