Suppehorn Salat fra Chile

BedømmelseSværhedsgradLet
Antal1 portion
Forberedelse5 minTilberedning20 minSamlet tidsforbrug25 min
 250 gram Suppehorn Pasta
 240 gram Sorte Oliven
 150 gram Soltørrede Tomater
 Frisk Basilikum
 Solsikkeolie
 Citron
 Hvidløg
 Salt
1

Kog pastaen, hæld vandet fra og sæt det til siden, imens pastaen koger kan du skær oliven, og de soltørrede tomater ud i små stykker, og put dem i en skål, fin hak så basilikummen og put det i, og pil så ca. 3 til 4 fed hvidløg og press dem i din hvidløgspresser ned i skålen, efter det hælder du en lille smule solsikkeolie ned i blandingen, måske 4-5 sker, bare så det giver en god marinering effect, put så pastaen i og smag til med salt og citron og bland det godt rundt, bon appetit 🙂

Kategori

Ingredients

 250 gram Suppehorn Pasta
 240 gram Sorte Oliven
 150 gram Soltørrede Tomater
 Frisk Basilikum
 Solsikkeolie
 Citron
 Hvidløg
 Salt

Directions

1

Kog pastaen, hæld vandet fra og sæt det til siden, imens pastaen koger kan du skær oliven, og de soltørrede tomater ud i små stykker, og put dem i en skål, fin hak så basilikummen og put det i, og pil så ca. 3 til 4 fed hvidløg og press dem i din hvidløgspresser ned i skålen, efter det hælder du en lille smule solsikkeolie ned i blandingen, måske 4-5 sker, bare så det giver en god marinering effect, put så pastaen i og smag til med salt og citron og bland det godt rundt, bon appetit 🙂

Suppehorn Salat fra Chile

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *