Svinemørbard med bacon

BedømmelseSværhedsgradLet

Svinemørbrad med bacon

Antal3 portioner
Forberedelse15 minTilberedning35 minSamlet tidsforbrug50 min

 1 svinemørbrad
 1 pakke skiveskåret bacon
 150 gram Pikant smøreost
 rød eller grøn pesto

1

Afpuds svinemørbraden så eventuelle sener på oversiden fjernes.

Giv den EVENTUELT en hurtig afbrankning (stegning på en varm pande - bare lige hurtigt rundt. Det er ikke afgørende, men gør den lettere at arbejde med.

Varm ovnen til 200 grader.

2

Skær en rille ned igennem mørbraden, men spring lige de første og sidste par cm over, så fyldet ikke så let løber ud. Pas på med ikke at skære hele vejen igennem.
Smør pikantost og eventuelt pesto rillen. Bare så meget, som du kan få stoppet deri med forventning om at holde det inde.
Giv svinemørbradden en gang salt og peber.

Pro tip:
Pres evt. et fed hvidløb, snit nogle forårsløg eller friske krydderurter og kom med i.

3

Sno baconskiverne om mørbraden, så de sidder godt fast: Dvs. så de overlapper lidt, og så du enten "fletter" endestykkerne eller sætter dem fast med kødnåle. Lad til slut rillen vende opad, så fyldet ikke flyder ud.

Giv en gang krydderi, såsom peber og lidt grillkrydderi på ydersiden af baconen.

4

Stil mørbradden i et oven i ildfast fast.
Giv det 27 min. ved de 200 grader - skrue derefter op på grill mens du holder skarpt øje med det - baconen skal blive sprød, men ikke sort. (Det er svært at få sprødt nedenunder - du kan prøve at vende den, men fyldet løber let ud.)

Pro tip:
Du kan også grille mørbradden, men har samme problem med fyld, der gerne vil løbe ud. Brug evt. en grillbakke.

5

Servér og nyd 🙂

Ingredients

 1 svinemørbrad
 1 pakke skiveskåret bacon
 150 gram Pikant smøreost
 rød eller grøn pesto

Directions

1

Afpuds svinemørbraden så eventuelle sener på oversiden fjernes.

Giv den EVENTUELT en hurtig afbrankning (stegning på en varm pande - bare lige hurtigt rundt. Det er ikke afgørende, men gør den lettere at arbejde med.

Varm ovnen til 200 grader.

2

Skær en rille ned igennem mørbraden, men spring lige de første og sidste par cm over, så fyldet ikke så let løber ud. Pas på med ikke at skære hele vejen igennem.
Smør pikantost og eventuelt pesto rillen. Bare så meget, som du kan få stoppet deri med forventning om at holde det inde.
Giv svinemørbradden en gang salt og peber.

Pro tip:
Pres evt. et fed hvidløb, snit nogle forårsløg eller friske krydderurter og kom med i.

3

Sno baconskiverne om mørbraden, så de sidder godt fast: Dvs. så de overlapper lidt, og så du enten "fletter" endestykkerne eller sætter dem fast med kødnåle. Lad til slut rillen vende opad, så fyldet ikke flyder ud.

Giv en gang krydderi, såsom peber og lidt grillkrydderi på ydersiden af baconen.

4

Stil mørbradden i et oven i ildfast fast.
Giv det 27 min. ved de 200 grader - skrue derefter op på grill mens du holder skarpt øje med det - baconen skal blive sprød, men ikke sort. (Det er svært at få sprødt nedenunder - du kan prøve at vende den, men fyldet løber let ud.)

Pro tip:
Du kan også grille mørbradden, men har samme problem med fyld, der gerne vil løbe ud. Brug evt. en grillbakke.

5

Servér og nyd 🙂

Svinemørbard med bacon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *