4 Tun-steaks
500 gram Frisk pasta
0,25 l Fløde
200 gram Frisk eller frosen spinat
1 løg
2 lime
1
Marinere tun-steakene i masser af lime og hvidløg - samt lidt olie og soya.
2
Steg løgene klare og tilsæt spinat. Herefter fløde og lad det koge lidt - imens koges pastaen
3
Steg Tun-steaksene på en meget varm - gerne grill-pande og stik dem lidt salt og peber.
4
Bland den kogte pasta med sovsen og læg den under tun-steaksene.
Ingredients
4 Tun-steaks
500 gram Frisk pasta
0,25 l Fløde
200 gram Frisk eller frosen spinat
1 løg
2 lime
Directions
1
Marinere tun-steakene i masser af lime og hvidløg - samt lidt olie og soya.
2
Steg løgene klare og tilsæt spinat. Herefter fløde og lad det koge lidt - imens koges pastaen
3
Steg Tun-steaksene på en meget varm - gerne grill-pande og stik dem lidt salt og peber.
4
Bland den kogte pasta med sovsen og læg den under tun-steaksene.