Thailanske Tunsteaks med spinatpasta

Kategori, , , SværhedsgradMiddel
Antal4 portioner
Forberedelse2 minTilberedning10 minSamlet tidsforbrug12 min
 4 Tun-steaks
 500 gram Frisk pasta
 0,25 l Fløde
 200 gram Frisk eller frosen spinat
 1 løg
 2 lime
1

Marinere tun-steakene i masser af lime og hvidløg - samt lidt olie og soya.

2

Steg løgene klare og tilsæt spinat. Herefter fløde og lad det koge lidt - imens koges pastaen

3

Steg Tun-steaksene på en meget varm - gerne grill-pande og stik dem lidt salt og peber.

4

Bland den kogte pasta med sovsen og læg den under tun-steaksene.

Ingredients

 4 Tun-steaks
 500 gram Frisk pasta
 0,25 l Fløde
 200 gram Frisk eller frosen spinat
 1 løg
 2 lime

Directions

1

Marinere tun-steakene i masser af lime og hvidløg - samt lidt olie og soya.

2

Steg løgene klare og tilsæt spinat. Herefter fløde og lad det koge lidt - imens koges pastaen

3

Steg Tun-steaksene på en meget varm - gerne grill-pande og stik dem lidt salt og peber.

4

Bland den kogte pasta med sovsen og læg den under tun-steaksene.

Thailanske Tunsteaks med spinatpasta

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *