Torske-tårn

KategoriSværhedsgradMiddel
Bedømmelse

Antal4 portioner
Forberedelse10 minTilberedning20 minSamlet tidsforbrug30 min

 600 gram Torsk
 3 Bagekartofler
 4 Toastbrød
 100 gram Bacon
 1 Æbler
 0,25 l Fløde
 0,30 l Fiskefond
 Kryderurter

1

Skær torske-filen ud i størrelse svarende til et stykke toastbrød. Resten af torsken steges i ovnen i 5-7 minutter med lidt oliven-olie samt salt og peber.

2

Kog kagekartoflerne og mos dem med en lille smule fløde og "torskeresterne" fra ovnen.

3

Skær kanterne er toastbrødet og dæk brødet med "torskemosen" samt et helt stykke torsk.

4

Kog fiskefonden og fløde ind...

5

Steg med toastbrødet ned af hele tårnet med efterfølgende mos og et stykke torsk indtil brødet er gyldent. Herefter vendes det og der steges lidt på torskens side.

6

Tilsæt krydderurter og æble i saucen og anret den omkring torske-tårnet og drys med lidt bacon.

Ingredients

 600 gram Torsk
 3 Bagekartofler
 4 Toastbrød
 100 gram Bacon
 1 Æbler
 0,25 l Fløde
 0,30 l Fiskefond
 Kryderurter

Directions

1

Skær torske-filen ud i størrelse svarende til et stykke toastbrød. Resten af torsken steges i ovnen i 5-7 minutter med lidt oliven-olie samt salt og peber.

2

Kog kagekartoflerne og mos dem med en lille smule fløde og "torskeresterne" fra ovnen.

3

Skær kanterne er toastbrødet og dæk brødet med "torskemosen" samt et helt stykke torsk.

4

Kog fiskefonden og fløde ind...

5

Steg med toastbrødet ned af hele tårnet med efterfølgende mos og et stykke torsk indtil brødet er gyldent. Herefter vendes det og der steges lidt på torskens side.

6

Tilsæt krydderurter og æble i saucen og anret den omkring torske-tårnet og drys med lidt bacon.

Torske-tårn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *