Skær torske-filen ud i størrelse svarende til et stykke toastbrød. Resten af torsken steges i ovnen i 5-7 minutter med lidt oliven-olie samt salt og peber.
Kog kagekartoflerne og mos dem med en lille smule fløde og "torskeresterne" fra ovnen.
Skær kanterne er toastbrødet og dæk brødet med "torskemosen" samt et helt stykke torsk.
Kog fiskefonden og fløde ind...
Steg med toastbrødet ned af hele tårnet med efterfølgende mos og et stykke torsk indtil brødet er gyldent. Herefter vendes det og der steges lidt på torskens side.
Tilsæt krydderurter og æble i saucen og anret den omkring torske-tårnet og drys med lidt bacon.
Ingredients
Directions
Skær torske-filen ud i størrelse svarende til et stykke toastbrød. Resten af torsken steges i ovnen i 5-7 minutter med lidt oliven-olie samt salt og peber.
Kog kagekartoflerne og mos dem med en lille smule fløde og "torskeresterne" fra ovnen.
Skær kanterne er toastbrødet og dæk brødet med "torskemosen" samt et helt stykke torsk.
Kog fiskefonden og fløde ind...
Steg med toastbrødet ned af hele tårnet med efterfølgende mos og et stykke torsk indtil brødet er gyldent. Herefter vendes det og der steges lidt på torskens side.
Tilsæt krydderurter og æble i saucen og anret den omkring torske-tårnet og drys med lidt bacon.