Torte Flambe

BedømmelseSværhedsgradLet
Antal4 portioner
Forberedelse10 minTilberedning30 minSamlet tidsforbrug40 min
 2 dl Vand
 1 spsk Olie
 12 gram Gær
 1 tsk Salt
 300 gram Mel
 1 pk. Bacon
 2,50 Løg
 0,50 l Creme Fraise
 Birkes
1

Ingredienserne til dejen røres sammen. Dejen æltes og hæver i ca. 20 min.

2

Bacon og løg svitses på panden og afkøles. Creme fraise røres i.

3

Dejen deles i to og udrulles tyndt.
Fyldet smøres på den udrullede dej, og tilsidst drysses med birkes.

4

Bages ved 250 grader i 7-8 minutter.

5

Tilbehør: Salat

Ingredients

 2 dl Vand
 1 spsk Olie
 12 gram Gær
 1 tsk Salt
 300 gram Mel
 1 pk. Bacon
 2,50 Løg
 0,50 l Creme Fraise
 Birkes

Directions

1

Ingredienserne til dejen røres sammen. Dejen æltes og hæver i ca. 20 min.

2

Bacon og løg svitses på panden og afkøles. Creme fraise røres i.

3

Dejen deles i to og udrulles tyndt.
Fyldet smøres på den udrullede dej, og tilsidst drysses med birkes.

4

Bages ved 250 grader i 7-8 minutter.

5

Tilbehør: Salat

Torte Flambe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *