2 dl Vand
1 spsk Olie
12 gram Gær
1 tsk Salt
300 gram Mel
1 pk. Bacon
2,50 Løg
0,50 l Creme Fraise
Birkes
1
Ingredienserne til dejen røres sammen. Dejen æltes og hæver i ca. 20 min.
2
Bacon og løg svitses på panden og afkøles. Creme fraise røres i.
3
Dejen deles i to og udrulles tyndt.
Fyldet smøres på den udrullede dej, og tilsidst drysses med birkes.
4
Bages ved 250 grader i 7-8 minutter.
5
Tilbehør: Salat
Ingredients
2 dl Vand
1 spsk Olie
12 gram Gær
1 tsk Salt
300 gram Mel
1 pk. Bacon
2,50 Løg
0,50 l Creme Fraise
Birkes
Directions
1
Ingredienserne til dejen røres sammen. Dejen æltes og hæver i ca. 20 min.
2
Bacon og løg svitses på panden og afkøles. Creme fraise røres i.
3
Dejen deles i to og udrulles tyndt.
Fyldet smøres på den udrullede dej, og tilsidst drysses med birkes.
4
Bages ved 250 grader i 7-8 minutter.
5
Tilbehør: Salat