Tænd ovnen på 200 grader.
Bring smør og æg i kog. Tilsæt mel på een gang, rør til dejen slipper. Lad dejen køle lidt af.
Pisk æggene let sammen og tilsæt lidt af gangen. Dejen skal være fast.
Sæt dejen på bagepapir med 2 skeer. Bag kagerne midt i ovnen i 20-30 min.
Åbn IKKE ovnen de første 15 min!
Tag en vandbakkelse ud. Hvis den ikke falder sammen - er de færdige.
FYLD 1 TIL VANDBAKKELSER:
200 g koldrøget laks
100 g flødeost
3 spsk creme fraiche
1 spsk Ricotta (kan udelades ellers mere flødeost)
1 lille finhakket løg 1 1/2 spsk citronsaft Lidt purløg til pynt
Hak laks fint. Laks, flødeost, cremefraiche blandes sammen.
Rør løg, citronsaft og en lille smule salt i - smag til.
Skær vandbakkelserne halvt over og put lakse moussen i. Klar til servering.
FYLD 2 TIL VANDBAKKELSER:
Kan variere alt efter smag.
Fx 1/4 l fløde
Mørk hakket chokolade
Ingredients
Directions
Tænd ovnen på 200 grader.
Bring smør og æg i kog. Tilsæt mel på een gang, rør til dejen slipper. Lad dejen køle lidt af.
Pisk æggene let sammen og tilsæt lidt af gangen. Dejen skal være fast.
Sæt dejen på bagepapir med 2 skeer. Bag kagerne midt i ovnen i 20-30 min.
Åbn IKKE ovnen de første 15 min!
Tag en vandbakkelse ud. Hvis den ikke falder sammen - er de færdige.
FYLD 1 TIL VANDBAKKELSER:
200 g koldrøget laks
100 g flødeost
3 spsk creme fraiche
1 spsk Ricotta (kan udelades ellers mere flødeost)
1 lille finhakket løg 1 1/2 spsk citronsaft Lidt purløg til pynt
Hak laks fint. Laks, flødeost, cremefraiche blandes sammen.
Rør løg, citronsaft og en lille smule salt i - smag til.
Skær vandbakkelserne halvt over og put lakse moussen i. Klar til servering.
FYLD 2 TIL VANDBAKKELSER:
Kan variere alt efter smag.
Fx 1/4 l fløde
Mørk hakket chokolade