Wienerschnitzel

BedømmelseSværhedsgradMiddel
Antal4 portioner
Forberedelse10 minTilberedning15 minSamlet tidsforbrug25 min
 800 gram Kalve-inderlåg
 2 dl mel
 3 Æg
 3 dl Rasp
 300 gram Smør
 1 Løg
 1 dl Kapers
 1 Bundt persille
 Lidt peberrod og hasselnødder
 4 Ansjoser
1

Bank kalvekødet imellem to lag bagepapir til det er ca. 3-4 millimeter højt.

2

Smelt 250 gram smør og tilsæt det persille, ansjoser, hasselnødder og løg.

3

Herefter skal kødet igennem tre forskellige ting.

1. Mel
2. Æg
3. Rasp

Herefter steges på en pande med rigeligt med smør.

4

Servere med ærter og kartofler samt lidt peberrod til pynt...

Kategori

Ingredients

 800 gram Kalve-inderlåg
 2 dl mel
 3 Æg
 3 dl Rasp
 300 gram Smør
 1 Løg
 1 dl Kapers
 1 Bundt persille
 Lidt peberrod og hasselnødder
 4 Ansjoser

Directions

1

Bank kalvekødet imellem to lag bagepapir til det er ca. 3-4 millimeter højt.

2

Smelt 250 gram smør og tilsæt det persille, ansjoser, hasselnødder og løg.

3

Herefter skal kødet igennem tre forskellige ting.

1. Mel
2. Æg
3. Rasp

Herefter steges på en pande med rigeligt med smør.

4

Servere med ærter og kartofler samt lidt peberrod til pynt...

Wienerschnitzel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *