800 gram Kalve-inderlåg
2 dl mel
3 Æg
3 dl Rasp
300 gram Smør
1 Løg
1 dl Kapers
1 Bundt persille
Lidt peberrod og hasselnødder
4 Ansjoser
1
Bank kalvekødet imellem to lag bagepapir til det er ca. 3-4 millimeter højt.
2
Smelt 250 gram smør og tilsæt det persille, ansjoser, hasselnødder og løg.
3
Herefter skal kødet igennem tre forskellige ting.
1. Mel
2. Æg
3. Rasp
Herefter steges på en pande med rigeligt med smør.
4
Servere med ærter og kartofler samt lidt peberrod til pynt...
KategoriKlassikere
Ingredients
800 gram Kalve-inderlåg
2 dl mel
3 Æg
3 dl Rasp
300 gram Smør
1 Løg
1 dl Kapers
1 Bundt persille
Lidt peberrod og hasselnødder
4 Ansjoser
Directions
1
Bank kalvekødet imellem to lag bagepapir til det er ca. 3-4 millimeter højt.
2
Smelt 250 gram smør og tilsæt det persille, ansjoser, hasselnødder og løg.
3
Herefter skal kødet igennem tre forskellige ting.
1. Mel
2. Æg
3. Rasp
Herefter steges på en pande med rigeligt med smør.
4
Servere med ærter og kartofler samt lidt peberrod til pynt...