Wok ret (asiatisk biksemad)

BedømmelseSværhedsgradMiddel

Lækker wok til hele familien

Antal1 portion
Forberedelse30 minTilberedning15 minSamlet tidsforbrug45 min

 600 gram kylling
 2 rødløg
 4 gulerødder
 ½ blomkålshoved
 23 forårsløg
 1 lille spidskål
 2 røde peber
 200 gram svampe
 6 fed hvidløg
 3 spsk friskrevet ingefær
 34 spsk soja
 1 tsk stærk chili
 1 spsk rød karrypasta
 2 spsk jordnøddeolie
 2 spsk sesamolie
 2 dåser cocosmælk
 efter behag
 efter behag

1

Skyl og rens grøntsager, før de skæres i mindre stykker og strimler.

2

Rens evt. kyllingen og skær den i tern eller strimler.

3

Kyllingen marineres med hvidløg, chili, ingefær og lidt kokosmælk, inden den trækker lidt i køleskabet.

Grøntsagerne deles op i 2 skåle, så de grøntsager der skal have mest tid i woken kommer på først.

4

Kyllingen steges for sig selv, inden de svitsede grøntsager tilsættes og retten blandes sammen. Bland soya i til sidst.

5

Serveres retten straks evt. sammen med cashewnødder og frisk koriander - og et par dråber ekstra soya.

Ingredients

 600 gram kylling
 2 rødløg
 4 gulerødder
 ½ blomkålshoved
 23 forårsløg
 1 lille spidskål
 2 røde peber
 200 gram svampe
 6 fed hvidløg
 3 spsk friskrevet ingefær
 34 spsk soja
 1 tsk stærk chili
 1 spsk rød karrypasta
 2 spsk jordnøddeolie
 2 spsk sesamolie
 2 dåser cocosmælk
 efter behag
 efter behag

Directions

1

Skyl og rens grøntsager, før de skæres i mindre stykker og strimler.

2

Rens evt. kyllingen og skær den i tern eller strimler.

3

Kyllingen marineres med hvidløg, chili, ingefær og lidt kokosmælk, inden den trækker lidt i køleskabet.

Grøntsagerne deles op i 2 skåle, så de grøntsager der skal have mest tid i woken kommer på først.

4

Kyllingen steges for sig selv, inden de svitsede grøntsager tilsættes og retten blandes sammen. Bland soya i til sidst.

5

Serveres retten straks evt. sammen med cashewnødder og frisk koriander - og et par dråber ekstra soya.

Wok ret (asiatisk biksemad)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *