Riv gulerødder, hvidkål og selleristænger (eller snit dem meget fint) og bland det sammen. Og ja, der er jo ingen mennesker ved deres fulde fem, der kan lide selleri - men det gør altså noget godt for din coleslaw!
(Har du dem ikke, så går det dog nok - de fleste opskrifter er uden..)
Lav dressingen ved at røre øvrige ingredienser sammen og kværne salt og peber deri.
Har du ikke citronsaft, så går det også nok. Nogle springer også over sennepen, men det synes jeg personligt er synd.
Tilsæt dressingen til kålblandingen indtil konsistensen er som ønsket
Der skal helst være tid til, at din coleslaw kan trække en times tid i køleskab (sæt lige noget film over imens). Så er den klar til at spise.
Pynt evt. med nogle drys sesamfrø eller sellerifrø, du lige rører i inden servering.
God fornøjelse!
(Pro tip:
Hvis du vil have en endnu mere lækker coleslaw, men også en tand mere besværlig, så gør du det her:
De revne grøntsager lægger du i en pose i køleskabet et par timer i en marinade af 1 dl æblecidereddike rørt op med 1 spsk sukker og salt og peber.
Posen drænes derefter lidt (klip hul i hjørnerne) og blandes sammen med dressingen nævnt ovenfor. )
Ingredients
Directions
Riv gulerødder, hvidkål og selleristænger (eller snit dem meget fint) og bland det sammen. Og ja, der er jo ingen mennesker ved deres fulde fem, der kan lide selleri - men det gør altså noget godt for din coleslaw!
(Har du dem ikke, så går det dog nok - de fleste opskrifter er uden..)
Lav dressingen ved at røre øvrige ingredienser sammen og kværne salt og peber deri.
Har du ikke citronsaft, så går det også nok. Nogle springer også over sennepen, men det synes jeg personligt er synd.
Tilsæt dressingen til kålblandingen indtil konsistensen er som ønsket
Der skal helst være tid til, at din coleslaw kan trække en times tid i køleskab (sæt lige noget film over imens). Så er den klar til at spise.
Pynt evt. med nogle drys sesamfrø eller sellerifrø, du lige rører i inden servering.
God fornøjelse!
(Pro tip:
Hvis du vil have en endnu mere lækker coleslaw, men også en tand mere besværlig, så gør du det her:
De revne grøntsager lægger du i en pose i køleskabet et par timer i en marinade af 1 dl æblecidereddike rørt op med 1 spsk sukker og salt og peber.
Posen drænes derefter lidt (klip hul i hjørnerne) og blandes sammen med dressingen nævnt ovenfor. )