Eggnog / Æggepunch

BedømmelseSværhedsgradMiddel

Antal4 portioner
Forberedelse10 minTilberedning5 minSamlet tidsforbrug15 min

 6 Æggeblommer
 100 gram Sukker
 0,50 l Mælk
 1,20 dl Jack Daniels
 1 dl Fløde
 Kanel, nelliker, muskatnød

1

Piske æggeblommerne og sukkeret luftigt.

2

Varm mælken med nelliker og kanel i en gryde, men max til 80 grader.

3

Pisk fløden og bland det hele sammen med Jack Daniels og pynt med muskatnød.

Ingredients

 6 Æggeblommer
 100 gram Sukker
 0,50 l Mælk
 1,20 dl Jack Daniels
 1 dl Fløde
 Kanel, nelliker, muskatnød

Directions

1

Piske æggeblommerne og sukkeret luftigt.

2

Varm mælken med nelliker og kanel i en gryde, men max til 80 grader.

3

Pisk fløden og bland det hele sammen med Jack Daniels og pynt med muskatnød.

Eggnog / Æggepunch

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *