100 gram Daim
100 gram Makroner
2,50 l Piske-fløde
2 tsk Vaniljesukker
2,50 l Creme Fraise
750 gram Revne Gulerødder
1
Hak Daimen og knus makronerne. Kom det i bunden af et tærtefad.
2
Pisk fløden stiv med flormelis og vaniljesukker og vend cremefraichen i. Skræl gulerødderne og riv dem groft.
3
Læg først cremen og derefter gulerødderne over makronbunden. Sæt desserten på køl i 2 timer og server
Ingredients
100 gram Daim
100 gram Makroner
2,50 l Piske-fløde
2 tsk Vaniljesukker
2,50 l Creme Fraise
750 gram Revne Gulerødder
Directions
1
Hak Daimen og knus makronerne. Kom det i bunden af et tærtefad.
2
Pisk fløden stiv med flormelis og vaniljesukker og vend cremefraichen i. Skræl gulerødderne og riv dem groft.
3
Læg først cremen og derefter gulerødderne over makronbunden. Sæt desserten på køl i 2 timer og server