Gulerodsdessert

Kategori, , SværhedsgradLet

Antal8 portioner
Forberedelse15 minTilberedning2 timerSamlet tidsforbrug2 timer 15 min

 100 gram Daim
 100 gram Makroner
 2,50 l Piske-fløde
 2 tsk Vaniljesukker
 2,50 l Creme Fraise
 750 gram Revne Gulerødder

1

Hak Daimen og knus makronerne. Kom det i bunden af et tærtefad.

2

Pisk fløden stiv med flormelis og vaniljesukker og vend cremefraichen i. Skræl gulerødderne og riv dem groft.

3

Læg først cremen og derefter gulerødderne over makronbunden. Sæt desserten på køl i 2 timer og server

Ingredients

 100 gram Daim
 100 gram Makroner
 2,50 l Piske-fløde
 2 tsk Vaniljesukker
 2,50 l Creme Fraise
 750 gram Revne Gulerødder

Directions

1

Hak Daimen og knus makronerne. Kom det i bunden af et tærtefad.

2

Pisk fløden stiv med flormelis og vaniljesukker og vend cremefraichen i. Skræl gulerødderne og riv dem groft.

3

Læg først cremen og derefter gulerødderne over makronbunden. Sæt desserten på køl i 2 timer og server

Gulerodsdessert

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *