1 Flaske hvidvin
2 dl Hyldeblomssaft
1 dl Mørk rom
2 Citroner
100 gram Sukker
4 Kanalstænger
10 Peberkorn
10 Nelliker
4 Stjerneanis
1
Hæld det hele i en stor gryde og servere det om vinteren - når sukkeret er opløst, og det har fået lidt varme i 10-15 minutter. Uden at koge... Smager himmelsk og langt bedre end den røde version.
Ingredients
1 Flaske hvidvin
2 dl Hyldeblomssaft
1 dl Mørk rom
2 Citroner
100 gram Sukker
4 Kanalstænger
10 Peberkorn
10 Nelliker
4 Stjerneanis
Directions
1
Hæld det hele i en stor gryde og servere det om vinteren - når sukkeret er opløst, og det har fået lidt varme i 10-15 minutter. Uden at koge... Smager himmelsk og langt bedre end den røde version.