1000 gram Jordbær
200 gram Rababer
200 gram Sukker
2 Vanilie-stænger
0,25 l Piskefløde
0,25 l Creme Fraise
0,50 Citron
1
Del jordbærene i kvarte - samt skær rababerne i mundstore størrelser. Kog det i en håndfuld minutter med sukker og vanilje
2
Pisk fløden og bland den forsigtigt med cremefraise, saften af en halv citron - samt vanilje.
3
Anret den afkølede grød med råcremen ovenpå - samt lidt pynt..
Ingredients
1000 gram Jordbær
200 gram Rababer
200 gram Sukker
2 Vanilie-stænger
0,25 l Piskefløde
0,25 l Creme Fraise
0,50 Citron
Directions
1
Del jordbærene i kvarte - samt skær rababerne i mundstore størrelser. Kog det i en håndfuld minutter med sukker og vanilje
2
Pisk fløden og bland den forsigtigt med cremefraise, saften af en halv citron - samt vanilje.
3
Anret den afkølede grød med råcremen ovenpå - samt lidt pynt..