Kalkun – Patter

BedømmelseSværhedsgradLet

Undskyld navnet...

Antal10 portioner
Forberedelse15 minTilberedning1 timeSamlet tidsforbrug1 time 15 min

 2 Kalkun bryst
 2 Dåser Baby-majs
 2 Dåser bambusskud
 2 Dåser flående tomater
 2 Glas perleløg
 5 dl Fløde
 250 gram Champignon
 1 Løg
 Karry, hvidløg og chili

1

Steg Kalkun-brysterne i en stor gryde - på alle sider.

2

Tilsæt karry og chili efter smag.

3

Læg kalkun-brysterne i et stort ildfast fad.

4

Smid baby-majs, champignon og bambusskud ovenpå.

5

Steg løg og hvidløg i olie... tilsæt herefter de flåede tomater og fløde. Lad det koge et par minutter.

6

Hæld sausen ovenpå og giv det en time ved 200 grader. Imens koges risene...

7

Banko... nemt, lækkert og til mange!

Ingredients

 2 Kalkun bryst
 2 Dåser Baby-majs
 2 Dåser bambusskud
 2 Dåser flående tomater
 2 Glas perleløg
 5 dl Fløde
 250 gram Champignon
 1 Løg
 Karry, hvidløg og chili

Directions

1

Steg Kalkun-brysterne i en stor gryde - på alle sider.

2

Tilsæt karry og chili efter smag.

3

Læg kalkun-brysterne i et stort ildfast fad.

4

Smid baby-majs, champignon og bambusskud ovenpå.

5

Steg løg og hvidløg i olie... tilsæt herefter de flåede tomater og fløde. Lad det koge et par minutter.

6

Hæld sausen ovenpå og giv det en time ved 200 grader. Imens koges risene...

7

Banko... nemt, lækkert og til mange!

Kalkun – Patter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *